Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis propune reevaluarea campaniei de vaccinare: „Avem arma și nu o folosim“
WhatsApp
Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că împreună cu premierul Florin Cîțu a decis să reevalueze campania de vaccinare. Trebuie să vedem cum o putem repune pe roate, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a pornit de la exemplul Danemarcei care a reușit să vaccineze cea mai mare parte a populației și apoi a eliminat restricțiile. Și la noi putea fi la fel, a comentat șeful statului.

„Dacă ne-am fi vaccinat cu toții, nu ar fi trebuit să mai purtăm mască, puteam să mergem oriunde în liniște, să ne întâlnim, să avem concerte fără restricții”, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Președintele României a anunțat că va reevalua campania de vaccinare și că va propune soluții pentru accelerarea ei.

„Împreună cu premierul Florin Cîțu, am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate... Avem arma și nu o folosim, unii sunt reticenții, alții necesită mai multe zile de gândire, alții au nevoie de mai multe informații”, a declarat președintele României.

Declarația a fost făcută luni, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost anunțată semnarea PNRR în cazul României, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel