Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, mesaj pentru Dăncilă și PSD: „Vreau să rămân într-o zonă POLITICOASĂ"
WhatsApp
Klaus Iohannis a fost, astăzi, la Baia Mare, unde s-a întâlnit cu susținătorii săi. El a cerut oamenilor să iasă la vot pentru a arăta, din nou, unde este locul PSD-ului.

Klaus Iohannis a început campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu un miting la Baia Mare. El le-a vorbit maramureșenilor, veniți în număr mare, despre proiectul său pentru România, dar nu a omis să lanseze atacuri și la adresa cantracandidatei sale.

„România normală, dragii mei, nu se poate realiza cu PSD în curte. România normală e o Românie în care PSD-ul nu se regăseşte nici în conducerea statului, nici în conducerea judeţelor şi sper, dacă munciţi bine, să dispară şi din majoritatea primăriilor din ţară.

Să nu fiu greșit înțeles, eu îmi doresc o Românie fără PSD în conducere. Asta nu înseamnă că trebuie să plece din ţară. Nu au decât să stea în opoziţie. Aşa se numeşte locul acela.

(...)

Probabil ați urmărit campania electorală, ați observat cum s-au poziționat candidații și cum m-am poziționat eu, promovnd o România fără PSD. Dar nu aveați cum să nu remarcați și campania PSD-ului. Ați observat cum își arată fața urâtă - că vreau să rămân într-o zonă politicoasă, în puternic contrast cu contrcandidatata mea - PSD împroașcă venin, minciuni și fake-news. Asta face PSD, ăsta este PSD. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliații noștri.

Și nu e suficient. Au pierdut și au pierdut grav. Au fost trimiși PSD-iștii de trei ori acasă de poporul român: La europarlamentare, la referendum și în primul tur al alegerilor prezidențiale. Dar PSD își face planuri, iată, pentru moțiune de cenzură. Cum să trăiască PSD-ul fără conexiuni la buegtul țări?! Așa ceva nu putem să permitem! Dacă vrem să arătăm PSD-ului unde îi este locul - în Opoziție -, vă rog să îi convingeți pe toți românii să meargă la vot“, le-a transmis Klaus Iohannis susținătorilor săi veniți la Baia Mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel