Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, în Elveția: „Chestiunea guvernamentală nu e absolut deloc îngrijorătoare. Avem un guvern care merge mai departe”
WhatsApp
Criza guvernamentală nu este „absolut deloc îngrijorătoare”, pentru România are un guvern care merge mai departe, a declarat, joi, președintele României, Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Elveția
Klaus Iohannis și-a publicat declarația de avere. Ce salariu are președintele

„Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un guvern care merge mai departe. (...) Din acest punct de vedere, nicio îngrijorare”, spune Klaus Iohannis.

Moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR va fi citită joi, de la ora 16.00, în Parlament.

Senatorii și deputații vor dezbate și vota moțiunea de cenzură după decizia CCR la sesizarea Executivului privind existența unui conflict juridic de natură constituţională, potrivit unei decizii BPR luate joi dimineață.

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma că decizia amânării dezbaterii și votării moiunii de cenzură contravine prevederilor constituționale și regulamentare.

PSD și PNL au decis siluirea Constituției, pentru acesta fiind un abuz fără precedent al unor politicieni care îl vor pe Florin Cîțu premier până la Congresul PNL din 25 septembrie, a reacționat purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuț Moșteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel