Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă aria cercului a DEMISIONAT de la Realitatea
WhatsApp
Jurnalista Andreea Dumitrescu, cea care a întrebat-o pe Viorica Dăncilă care este aria cercului a demisionat de la Realitatea TV. Ea va fi reporter la o altă televiziune. 

"Prima fotografie cu microfonul Realității, făcută în grabă, la Craiova, de unde trebuia sa intru in direct pe telefon să povestesc ceva legat de Dragnea. "N-avem poza cu tine pentru grafică! Trimite-ne una repede! Te sunăm acum de live!"

Abia incepusem la ei și n-am pierdut prea mult timp cu formalități, m-am intors din prima clipa pe teren sa fac ceea ce imi place, iar ei mi-au dat libertatea să o fac.

Ma despart acum de ei, dar le raman recunoscatoare că m-au primit cu bratele deschise cand puțini au avut dorința (poate chiar curajul) sa o facă.

Plec din motive independente de oamenii mișto pe care i-am găsit aici si alături de care sper să mai am șansa să lucrez, in lumea asta mică a breslei noastre.

Altfel, oricum, ne revedem pe teren!" este mesajul Andreei Dumitrescu.

Reamintim că jurnalista a declanșat un adevărat tăvălug în media după ce la o conferință de presă din campania electorală a întrebat-o pe Viorica Dăncilă care este aria cercului, iar aceasta deși se lăudase că a câștigat bani din meditații la matematică, a uitat o parte a formulei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel