Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jaful secolului: Bărbat, bătut și jefuit, după ce a cumpărat 300 de iPhone-uri
WhatsApp
Un bărbat care a cumpărat 300 de iPhone-uri de la un magazin din New York s-a ales cu mult mai puțin, după ce o geantă plină a fost jefuită în timp ce se întorcea la mașină.
Jaful secolului: Bărbat, bătut și jefuit, după ce a cumpărat 300 de iPhone-uri / Foto: Unsplash

Tipul tocmai intrase în Apple Store de pe Fifth Avenue din Manhattan pentru a cumpăra 300 de smartphone-uri, în jurul orei 1.45, luni seara (28 noiembrie), ca de obicei.

Cu toate acestea, în timp ce se întorcea la mașină, agățându-se de cele trei genți pline până la refuz de tehnologie, o mașină a oprit rapid lângă el și doi bărbați au coborât.

 

Jaf de proporții în New York

 

Aceștia i-au cerut cu forța să le predea gențile, lucru pe care el a refuzat inițial să îl facă. Bărbații nu au renunțat însă atât de ușor, iar unul dintre ei l-a lovit cu pumnul în față înainte de a fugi cu una dintre genți.

În cele din urmă, bărbații au rămas cu mai mult de o treime din totalul iPhone-urilor pe care le cumpărase, plecând cu 125 de dispozitive în valoare totală de aproximativ 95.000 de dolari (79.000 de lire sterline).

Bărbatul în vârstă de 27 de ani este bine cunoscut în jurul acelui Apple Store, deoarece îi place să vină și să cumpere cantități mari de dispozitive pentru a le vinde apoi în magazinul său mai mic din altă parte.

 

Poliția este în căutarea hoților

 

Acum, poliția îi caută, evident, pe cei care l-au agresat și au furat geanta, făcând apel la oricine are informații despre incident să se prezinte și să se facă cunoscut.

Nu se știe încă dacă bărbatul a fost vizat în mod special de infractori din cauza obiceiurilor sale de cumpărare. Nu se știe nici de ce cumpăra iPhone-urile atât de târziu în noapte.

Costul unui iPhone nou variază în funcție de modelul pe care intenționați să îl achiziționați, dar Apple iPhone 14 Pro costă în jur de 1.099 de lire sterline în Marea Britanie, iar alte modele costă în jur de 850 de lire sterline.

 

Accident mortal într-un Apple Store

 

Săptămâna trecută, într-o altă parte a SUA, o persoană a fost ucisă și alte 16 au fost rănite când o mașină neagră a intrat într-un Apple Store din Hingham, Massachusetts.

SUV-ul Toyota s-a izbit de fațada de sticlă a magazinului, lăsând o gaură imensă în partea din față a acestuia.

Autovehiculul însuși a ajuns să se lovească de peretele magazinului, lăsând o parte dintre clienți blocați înăuntru.

Cele 16 persoane care au fost rănite în accident au fost transportate la spitalele din apropiere, dar a fost prea târziu pentru a salva o persoană care, din păcate, a murit din cauza rănilor suferite în accident.

Până în prezent, poliția a recunoscut că o ia "încet și sigur" în încercarea de a stabili ce s-a întâmplat.

Deocamdată nu este clar de ce sau cum s-a produs accidentul, dar procurorul districtual al comitatului Plymouth a declarat: "Luni dimineața a fost o dimineață de neconceput, iar oamenii încearcă să proceseze ceea ce s-a întâmplat".

El a adăugat: "Această investigație este activă și în curs de desfășurare și suntem foarte limitați în ceea ce privește ceea ce putem spune în acest moment”, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel