Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italiancă, în izolare în România: „Spitalele de aici nu fac faţă unei epidemii precum cea din Italia” (VIDEO)
WhatsApp
Sara Turetta, şefa unei organizaţii non-profit pentru protejarea animalelor abandonate, este de 14 zile în izolare de coronavirus în incinta clinicii pe care a deschis-o la Cernavodă, în România.

Sara s-a autoizolat la clinica din Cernavodă după ce, pe 23 februarie, s-a deplasat de la Milano spre Bucureşti cu intenţia de a ajunge la clinica din Cernavodă.

Conform Fidelity News, italianca a fost luată în primire de autorităţile de la Bucureşti direct de pe aeroport, a fost întrebată de unde vine, a spus că de la Milano, iar din acel moment i s-a transmis că ar trebui să se autoizoleze la domiciliu şi ar trebui să anunţe autorităţile dacă dezvoltă simptome de coronavirus.

 

Sara s-a autoizolat

 

Sara a luat în serios recomandările şi s-a autoizolat în incinta clinicii din Cernavodă.

După 14 zile, aflată încă în autoizolare, italianca a precizat că nu a intrat în contact cu niciunul dintre cei 50 de angajaţi ai clinicii care se ocupă anual de peste 2.000 de animale abandonate.

 

Sara Turetta a transmis un mesaj

 

Prin intermediul Vita, Sara Turetta a transmis un mesaj online.

Printre altele a precizat că este convinsă că „spitalele din România nu ar face faţă unei epidemii precum cea din Italia (n.r. - unde s-au înregistrat deja peste 4.600 de îmbolnăviri şi aproape 200 de decese)”.

Sara este convinsă că „măsurile luate împotriva epidemiei de coronavirus sunt extrem de necesare într-o ţară în care sistemul sanitar este pus în dificultate chiar şi fără o asemenea epidemie”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel