Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italian surprins de un produs găsit în supermarketurile românești. „Vine în casete, nu înțeleg de ce”
WhatsApp
Un italian și-a surprins reacția într-unul din supermarketurile din România printr-un videoclip pe care ulterior l-a postat pe rețelele de socializare. Cetățeanul străin a rămas surprins de felul în care sunt prezentate produsele la raft. 
Foto: Captură de ecran / Sursă: Tiktok @tripotatoes3

Surprins de produsele găsite într-un supermarket din România, un cetățean de origine italiană aflat în vizită, a publicat un videoclip pe Tiktok în care le prezenta internauților ce produse „ciudate” a găsit. „M-am dus la un supermarket din București și m-am distrat tare așa am găsit” se regăsește în descrierea videoclipului.

Lucruri „ciudate” într-un supermarket românesc 

Primul raion prezentat a fost cel de băuturi alcoolice. Italianul a rămas surprins când a văzut că în România berea se găsește în bidoane de 2 litri și în pachete a câte șase produse. 

„Berile se vând în pachete de câte șase, înfoliate în plastic. Fiecare are doi litri. Impresionant!” 

Trecând mai departe, la raionul de lactate, cetățeanul străin a comentat de prezentarea untului la raft. Acesta a avut impresia că sistemele anti-furt sunt de fapt, un mod ingenios de a prezenta produsul la raft sau un dispozitiv care te ajută să servești mai ușor produsul. 

„Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?”, se întreabă italianul. 

Din categoria „lucruri pe care nu le-am văzut niciodată” se află cutiile de ton, ketchup-ul verde și brânzica grasă de vaci.

”Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva.”

„În România există ketchup verde, ce spectaculos!”

„Asta nu știu ce e”, exclamă italianul ținând în mână o găleată mică de brânzică grasă de vaci. „Vă rog să scrieți în comentarii ce este, sunt curios. Arată ca brânza.. dar cine știe la ce se servește”

„Pe langa Coca cola cel pe care îl știm cu toții, aici există Pop Cola, o „Cola” românească, făcută aici” 

„Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte” 

Castraveții murați și muștarul, alimente „serioase” 

Italianul spune despre castraveții murați și muștarul că sunt alimente „serioase” insinuând faptul că românii sunt iubitori al acestor produse, fapt ce a reieșit după ce a observat diversitatea și prezenta abundentă la raft. 

„Castraveții murați sunt „serioși” aici. Există rafturi întregi de murături. La fel și pentru muștar. Și muștarul pare un produs foarte „serios” aici. Găsești de toate felurile, cu toate aromele posibile.”, spune surprins turistul. 

„În departamentul de pește este întotdeauna prezent crapul și carasul pe care noi nu-l mâncăm. Există o selecție impresionantă de mezeluri, de toate felurile, produse din porc, vacă, șamd.”

Ce spun oamenii

Evident că reacția oamenilor nu a întârziat să apară. Mai mult, majoritatea oamenilor din comentarii îi explicau italianului confuz că untul se află în acea cutie tocmai pentru a nu fi furat. Așa cum a observat, are un cod de bare și un sigiliu, lucru care îl împiedică pe hoț să îl ia acasă. 

„Nu mi se pare nimic ciudat în afară de unt”, spune o persoană. 

„Am văzut și eu multe lucruri ciudate când am ajuns în Italia” a scris o româncă. 

„Brânza aceea o mâncăm cu mămăligă și smântână” explică o persoană în comentarii referitor la întrebarea lui legată de brânza grasă de vaci. 

„Pe mine m-a frapat diversitatea sucurilor. Au toate aromele la care te poți gândi, struguri, căpșuni, pere, piersici, etc” , a scris o persoană care a vizitat România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel