Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român s-a ales cu piciorul rupt, după ce a refuzat să îi dea o țigară unui om al străzii care îl asaltase într-un bar
WhatsApp
Un nigerian i-a ruput piciorul unui român care se afla într-un bar din Falconara Marittima, un oraș din provincia Ancona. Bărbatul, fără adăpost, era complet beat. Când românul a refuzat să-i dea o țigară, l-a lovit atât de violent încât i-a rupt tibia și peroneul.
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

I-a rupt tibia și peroneul cu o lovitură de picior doar pentru că a refuzat să-i dea o țigară: incredibilul eveniment s-a petrecut în urmă cu două nopți în Falconara Marittima, un oraș din provincia Ancona cu vedere la Marea Adriatică.

Italia. Muncitor român, atacat într-un bar pentru o țigară

 

Potrivit presei locale, un cetățean nigerian în vârstă de 26 de ani, fără domiciliu stabil, a început să deranjeze clienții unui bar din zona centrală Via Marsala. Străinul, vizibil beat, și-a îndreptat hărțuiala în special asupra unui mic grup de români cu ședere legală în regiunea Marche, în timp ce aceștia intenționau să consume o băutură rece.

La un moment dat, nigerianul i-a cerut insistent o țigară unuia dintre ei, dar când acesta din urmă a refuzat categoric, l-a împins și apoi l-a lovit foarte tare cu piciorul în tibia dreaptă, făcându-l pe român să cadă la pământ de durere.

Bărbații care se aflau alături de victimă nu au avut de ales decât să formeze numărul de urgență și să solicite intervenția promptă a carabinierilor. Când au ajuns la fața locului, soldații l-au găsit pe tânărul de 26 de ani încă la fața locului, într-o stare evidentă de confuzie, și l-au imobilizat înainte ca acesta să mai poată face rău cuiva.

Românul s-a ales cu piciorul rupt, după ce a refuzat să îi dea o țigară unui om al străzii

 

În schimb, românul agresat, un muncitor de 48 de ani, a fost dus de urgență la spitalul Torrette: examinările amănunțite au confirmat că victima a suferit o fractură de tibie și peroneu la piciorul drept și va avea nevoie de cel puțin 40 de zile de recuperare.

Nigerianul a fost arestat și va trebui să răspundă la acuzațiile de vătămare corporală gravă și beție în public. Ieri dimineață, judecătorul, pe lângă validarea arestului, a dispus interdicția absolută de ședere în municipalitatea Falconara Marittima. În plus, având în vedere poziția neregulamentară a persoanei în cauză, au fost deja demarate procedurile de expulzare a acesteia de pe teritoriul național prin intermediul unui ordin de călătorie obligatoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel