Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care se plimba cu geanta plină de cocaină, arestat. În casa bărbatului, anchetatorii au dat peste un arsenal de arme
WhatsApp
Un control de amploare a dus la arestarea unui bărbat român, care se plimba pe strada Via Carlo Cattaneo din Fonte Nuova cu o geantă în mână. Ofițerii Districtului III Fidene Serpentara, condus de Fabio Germani, l-au oprit pentru un control, care viza combaterea traficului de droguri.
Italia. Un român, care se plimba cu geanta plină de cocaină, arestat. În casa bărbatului, anchetatorii au dat peste un arsenal de arme

În geanta românului, polițiști au găsit două pachete, învelite cu bandă adezivă maro, fiecare cântărind peste 1 kg. În interiorul celor două pachete, polițiștii au descoperit cocaină.  Astfel, agenții de poliție au mers la domiciliul bărbatului român, de 57 de ani, situat pe aceeași stradă, unde a avut loc controlul.

Aici, în interiorul dormitorului, sub podea, în apropierea ușii, polițiștii au găsit alte 4 pachete, cu aceeași greutate, care conțineau cocaină. Pachetele erau marcate cu literele: H1,  H2,  N1 și BD. Pe lângă aceste patru pachete, agenții au mai depistat un ambalaj de celofan care conținea 500 grame de cocaină, scrie agronline.it.

În aceeași încăpere, polițiștii au găsit 3 pistoale învelite în pânză roz, albastră și verde: 2 revolvere Smith & Wesson cu 17 gloanțe, precum și un pistol Glock calibru 9x21 cu 20 de cartușe de același calibru. În plus, alături de droguri și arme, polițiștii au mai confiscat 3 cântare de mare precizie, 1 mașină de ambalat în vid și 1 jurnal verde în care era trecută cantitatea de droguri. La finalul anchetei, românul a fost arestat pentru posesie și trafic de droguri, posesie ilegală de arme de foc și muniție. 

 

Un alt român, care a ajuns la Camera de gardă, a furat telefonul mobil al unui medic 

 

Un român, care și-a însoțit un prieten la Urgențe, în localitatea Piombino, a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a sustras telefonul mobil al unui medic. Românul, de 33 de ani, îl însoțise, la camera de gardă din localitate, pe un concetățean, care avea nevoie de îngrijiri medicale. În momentul când amicul său era consultat, bărbatul a observat un smartphone, lăsat nesupravegheat. Prin urmare, cu un gest brusc, a luat telefonul din camera de triaj, apoi a plecat în grabă. 

Hoțul nu a reușit să plece departe cu prada, deoarece a fost prins de  polițiștii, care au fost sesizați despre furt. Oamenii legii au reușit să localizeze telefonul și au mers la domiciliul hoțului. Medicul și-a recuperat telefonul, iar românul a ajuns în atenția magistraților, scrie livornotoday.it.

Concomitent cu această ultimă operațiune, în primele zile ale lunii octombrie, carabinierii au intensificat controalele în teritoriu cu 46 de patrule. În cadrul acestor controale au fost verificate 151 de persoane și 96 de vehicule. La finalul investigațiilor, o femeie a fost denunțată pentru că a încălcat interdicția de acces în zonele urbane. În plus, un bărbat de naționalitate tunisiană a încălcat ordinul de expulzare și din acest motiv a fost denunțat autorității judiciare pentru începerea procedurii administrative de expulzare definitivă. 

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel