Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care agresa fetele într-un parc, plasat în arest la domiciliu. Una dintre victime i-a făcut o poză
WhatsApp
Mai multe tinere, care se plimbau prin parcul din comuna Casalecchio di Reno, provincia Bologna, s-au  plâns polițiștilor că au fost agresate de un bărbat.
Italia. Un român, care agresa fetele într-un parc, plasat în arest la domiciliul. Una dintre victime i-a făcut o poză. Sursa foto: freepik.com

Una dintre victime i-a făcut o fotografie agresorului și carabinierii au putut să-l identifice și apoi să-l aresteze. Acesta este un tânăr, de 20 de ani, de origine română, cunoscut polițiștilor după cinci episoade de violență sexuală, survenite în perioada 22 aprilie – 9 mai trecut.

Românul s-a apropiat de fetele care se plimbau prin Parcul Talon din Casalecchio di Reno și le-a pipăit, în plină zi. Din descrierile oferite de victime (inclusiv o femeie însărcinată) și din fotografia făcută de una dintre ele cu telefonul mobil fără știrea suspectului, carabinierii au reușit să-i identifice și să-l aresteze.

Tribunalul Ordinar din Bologna a acceptat cererile Parchetului local, solicitate în urma investigațiilor desfășurate de carabinierii Casalecchio di Reno la care au apelat victimele, și l-a plasat pe românul de 20 de ani în arest la domiciliu. 

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

 https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Vezi și. Italia. Român, prins în timp ce a spart un automobil. Polițiștii au găsit un arsenal de unelte în rucsacul hoțului

 

Un tânăr român a fost arestat în Torino, după ce a fost prins în timpul unui jaf.

Evenimentele s-au petrecut noaptea trecută, când polițiștii care erau în patrulare au observat pe o stradă un jeep parcat, care avea cu luminile și alarma aprinse. Geamul portierei din dreapta fusese spart.  Polițiștii s-au oprit pentru a efectua un control și au observat în interiorul jeep-ului silueta unui bărbat, așezat pe bancheta din spate.

La sosirea agenților, bărbatul s-a întins pe scaune în încercarea de a nu fi văzut, dar, în momentul în care și-a dat seama că a fost deja văzut, a încercat să evadeze.

În timp ce a încercat să fugă, românul a lovit polițiștii, rănindu-i ușor. Până la urmă, hoțul a fost imobilizat, transmite Poliția de Stat.

În rucsacul hoțului, oamenii legii au găsit un cuțit, 8 șurubelnițe și un spray cu piper. În buzunare, românul avea 10 euro în monede. La fața locului a ajuns și proprietarul automobilului, care a spus că monedele, găsite în buzunarele românului, sunt ale lui și că le-a pus în compartimentul scrumierei în seara precedentă.

Românul, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat pentru tâlhărie. Procesul penal se află în prezent în faza de cercetare prealabilă, prin urmare suspectul este considerat nevinovat până la pronunțarea sentinței definitive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel