Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român „alchimist“: Metoda prin care reușea să transforme banii falși în bancnote reale
WhatsApp
În timpul unui serviciu de rutină, efectuat în apropiere de Fernetti din Triste,  Carabinierii din Aurisina și Barcola au depistat un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat de reținere în închisoare.
Italia. Un român cumpăra produse cu bani falși, apoi le înapoia a doua zi, motivând că sunt necalitative

Bărbatul era destinatarul unui mandat de arestare emis de Parchetul din Bologna, fiind nevoit să execute o pedeapsă pentru înșelăciune și nerespectarea interdicției de intrare în capitala bologneză.

Mai exact, românul a făcut mai multe achiziții într-un magazin din zonă și a plătit cu o bancnotă falsă de 200 de euro. Ulterior, a revenit la magazin și a reclamat calitatea proastă a produselor achiziționate și a cerut rambursarea banilor.

Astfel, românul a făcut rost de bancnote autentice. După formalitățile efectuate de Carabinierii Radiomobilului Aurisina și Stației Barcola, românul a fost dus la închisoare, unde își va executa pedeapsa de 1 lună și 10 zile de închisoare, scrie nordest24.it. 

 

Un alt român, înarmat cu un cuțit, a atacat și jefuit două persoane, care scoteau bani de la un bancomat

 

Infracțiunile în care sunt implicați români sunt în creștere în Italia. Carabinierii din Roma au fost alertați de două persoane, care au fost jefuite de un bărbat înarmat cu un cuțit, după ce au retras bani de la un bancomat. Infractorul, un tânăr de 20 de ani, a fost urmărit și reținut în via Dei Tigli.

Atacul a avut loc în zona Capannelle din Roma. Cele două victime, care tocmai ce au retras bani de la un bancomat, au fost atacate de un bărbat, înarmat cu un cuțit. Hoțul le-a amenințat și le-a luat toți banii.

Ajunși la locul faptei, carabinierii de la Comisariatul Romanina au reușit să-l identifice și să-l aresteze pe bărbatul, de origine română, în vârstă de 20 de ani, acuzat acum de jaf calificat în complicitate, în Piazza Ilia Peikov, în zona Capannelle Statuario.

Potrivit reconstrucției, victimele au fost amenințate cu un cuțit în timp ce retrăgeau numerar la un bancomat. Infractorul, un român în vârstă de 20 de ani, a fugit. Când a fost identificat, asupra lui a fost găsit și cuțitul, dar și banii furați de la victime, scrie  romatoday.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel