Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a murit pe şantier. A căzut de pe acoperişul unui bloc
WhatsApp
Tragedie pentru o familie de români. Constantin Dănuţ M., de 41 de ani, un zidar român care locuiește în Cervia,  a murit ieri la ora 14.30, într-un accident la locul de muncă pe șantierul din via Bellonci 19 din Forlì.    

Potrivit carabinierilor, bărbatul se afla pe acoperișul unei clădiri în renovare, împreună cu alți trei colegi. Dintr-o dată porțiunea de acoperiș pe care stătea bărbatul a cedat . Din nefericire românul a căzut de la o înălţime de aproximativ șase metri.  Accidentul a fost fatal pentru românul de 41 de ani, care a a decedat pe loc.

Constantin a lovit podeaua de jos cu capul, fracturând-i coloana şi gâtul. Medicii de la serviciul de ambulanţă, care au ajuns la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru român, ilrestodelcarlino.it.

De asemenea, pe şantier au sosit carabinierii din Forlì şi angajații inspectoratului de muncă. "Din păcate, numărul accidentelor de muncă este în creştere. Este importantă respectarea procedurilor de siguranță pentru a proteja sănătatea și siguranța lucrătorilor. Pentru aceasta vom solicita o întâlnire cu compania la care lucra bărbatul", se spune într-un comunicat de presă al sindicatelor CGIL, CISL UIL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel