Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a evadat din închisoarea din Trieste: A sărit gardul, alături de alt deținut
WhatsApp
Doi prizonieri au evadat, în această după-amiază, 4 martie, din închisoarea din via Coroneo, din Trieste.  Unul dintre ei este de origine română.
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Doi prizonieri au evadat, în această după-amiază, 4 martie, din închisoarea din via Coroneo, din Trieste. Din primele informații, cei doi deținuți, în jurul orei 16.30 ar fi fost observați în timp ce se cățărau peste zidul închisorii de niște trecători.

Imediat au început căutările polițiștilor. Închisoarea Coroneo este situata practic in centrul Triestei, într-o clădire adiacenta Judecătoriei și Parchetului.

Italia. Un român a evadat din închisoarea din Trieste

 

Unul dintre cei doi fugari, de naționalitate română, a fost prins seara in zona Opicina, pe Carstul Trieste, de către poliția penitenciarului și alte organe de poliție, potrivit unui sindicat autonom al poliției penitenciare.

Un alt bărbat de naționalitate română a fost prins în timp ce fura mai multe sticle de băutură. Acesta avea buzunarele pline, iar la casa de marcat intenționa să plătească doar o bere.

Românul a fost sesizat de agenții de pază ai supermarketului, în timp ce lua sticle de băuturi spirtoase de pe rafturi și le ascundea sub haină. Așa că atunci când a ajuns la casierie și a pus o cutie de bere pe bandă pentru a nu părea suspicios că nu cumpără nimic, a fost oprit. Agentul l-a reținut până au sosit carabinierii.

 

Român arestat pentru furt de băuturi alcoolice

 

Ofițerii de la Poliția de Stat din Perugia, Italia au intervenit la un supermarket din Corciano în urma unei sesizări de furt făcută de conducerea supermarketului.

Personalul institutului privat de supraveghere, aflat în misiune de combatere a furtului, a observat o persoană care se plimba printre rafturi și care a luat câteva sticle de băuturi spirtoase de pe rafturi, ascunzându-le rapid în geacă. Ajuns la casa de marcat, bărbatul a depus o singură cutie de bere și apoi a încercat să părăsească supermarketul.

Poliția a identificat hoțul ca fiind un cetățean român în vârstă de 34 de ani. Paznicul care a sunat imediat la poliția locală a făcut posibilă arestarea românului, care furase de mai multe ori din magazine diferite. Românul a fost verificat, iar în posesia lui au fost găsite patru sticle de Bitter, în valoare de peste 50 de euro. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel