Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un cerșetor de 60 de ani a câștigat 300.000 de euro cu un loz răzuibil: Ce a făcut cu banii
WhatsApp
Un cerșetor în vârstă de 60 de ani din provincia Ancona și-a câștigat dreptul la o viață decentă după ce a dat 5 euro pe un loz răzuibil și a câștigat 300.000 de euro.

Tiziano este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Jesi, în provincia Ancona. După ce și-a pierdut slujba în urmă cu câțiva ani, a ajuns pe stradă, unde și ducea viața de azi pe mâine, cerșind bani șoferilor în trafic.

Dar norocul i s-a schimbat pe 16 august, când a câștigat 300.000 de euro cu un loc răzuibil de 5 euro. Când  văzut că a câștigat, nu l-a încasat de îndată. Mai întâi și-a tuns barba și și-a scurtat părul lung. Abia apoi s-a prezentat la tutungerie pentru a-și încasa câștigul.

Bărbatul era cunoscut de toată lumea pentru amabilitatea sa și, de asemenea, pentru disponibilitatea lui de a face mici treburi. Înainte de a câștiga la lozul răzuibil, el era un fel de mascotă a șoferilor care treceau pe la o intersecție aglomerată a orașului, acolo unde cerșea cu pălăria sa verde.

Tiziano a depus la bancă suma de 300.000 de euro câștigată. Acum câteva zile, ca recunoștință, i-a invitat pe toți angajații sucursalei băncii la cină, potrivit Today.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel