Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român, moarte suspectă după un accident straniu: A ajuns cu mașina, inexplicabil, într-un canal
WhatsApp
O mașină face o manevră și ajunge într-un canal. Șoferul, de naționalitate română, se îneacă. Anchetatorii investighează acum moartea sa. Una dintre ipoteze este că e posibil să-și fi pierdut cunoștința în urma impactului. Totuși, ce s-a întâmplat înainte ca mașina să ajung în apă rămâne un mister.

Mașina lui a intrat direct în canal și el a murit înecat. Aceasta este drama tânărului șofer de camion Gheorghe Moisa, în vârstă de 42 de ani, de origine română, dar care locuiește de mult timp în Roncoferraro, în zona Mantua.

Duminică după-amiază târziu, el a ieșit de pe șosea în Sustinente în timp ce se afla la bordul SUV-ului său, un Fiat Freemont, ajungând cu vehiculul în canalul care, puțin mai departe, se leagă de marele canal Mantova-Veneția (fostul Fissero Tartaro Canalbianco), care la rândul său se leagă de râul Po. 

Român mort înecat în canal

 

Alarma a fost dată de un trecător în jurul orei 18.30. Dar când au sosit ajutoarele, din păcate, nu mai era nimic de făcut. A fost un impact violent, în urma căruia este posibil ca românul să-și fi pierdut cunoștința, motiv pentru care s-ar fi înecat. Mașina a fost recuperată cu multă dificultate de către pompieri: timp de mai multe ore au continuat să o caute, presupunând că mai era cineva cu el. Nu a fost așa.

Cadavrul a fost recuperat și se află acum la dispoziția autorităților judiciare. Nu sunt excluse alte investigații medico-legale, poate chiar o autopsie, pentru a cunoaște cauza exactă a morții și, mai ales, pentru a înțelege de ce mașina sa a derapat brusc între Via Randaccio și Via Sacchette Fortuna, un drum de țară nu departe de cătunele Calunga și la scurt timp după Casale.

După cum s-a menționat, Gheorghe Moisa locuia în Roncoferraro, nu departe de locul accidentului: ipoteza este că ar fi pierdut controlul vehiculului, poate după ce ar fi adormit la volan. Investigațiile au fost încredințate poliției rutiere din Mantova: la fața locului, pe lângă pompierii din provincia Mantova, au fost prezenți și un paramedic și o ambulanță a Crucii Verzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel