Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Scandal în familie cu final sângeros. O româncă și-a înjunghiat, fără milă, partenerul
WhatsApp
O româncă, de 40 de ani, și-a înjunghiat partenerul,  ieri după-amiază, la Roma, în cartierul Infernetto, situat la marginea de sud-vest a capitalei.

Prânzul de Paște în familie s-a încheiat cu o tragedie. Ieri după-amiază, la Roma, în cartierul Infernetto, situat la marginea de sud-vest a capitalei, o româncă, de 40 de ani, și-a înjunghiat partenerul în cap, piept și mână, după o luptă violentă.

Incidentul s-a petrecut la începutul duminică, 17 aprilie, imediat după prânz. Românca, vizibil beată, l-a atacat pe bărbatul de 49 de ani, de naționalitate italiană. Acesta din urmă a fost salvat de medicii de la 118 și dus de urgență la camera de urgență a spitalului Grassi din Ostia. Medicii l-au externat și i-au dat un prognostic de zece zile de tratament. Femeia, în schimb, a fost reclamată pentru vătămare corporală și reținută de carabinieri în Casal Palocco, scrie fanpage.it.

De asemenea, la Roma, un cetățean egiptean a ajuns la spital după ce a fost bătut, duminică seara, de un grup mic de oameni în via Calpurnio Bellico, zona Tuscolana. Conform polițiștilor, bărbatul se afla în mașina sa când a început să se certe cu șoferul altui autoturism.

Câteva minute mai târziu, alți oameni au coborât dintr-o clădire pentru a-și ajuta prietenul și toți împreună l-au bătut pe cetățeanul străin. La fața locului au intervenit câteva mașini de poliție și o ambulanță de la 118. Potrivit primelor informații, egipteanul a fost salvat și transportat în cod roșu la camera de urgență a celui mai apropiat spital.

Și carabinierii Alicotei Radiomobil Crema au reținut un cetățean român, în vârstă de 32 de ani, fără adăpost și cu antecedente penale, după ce a jefuit o bătrână, de la care a furat un portofel.

 

Italia. Bătrână, jefuită de un român cu „tehnica monedei”. Hoțul i-a furat portofelul și a încercat să fugă din magazin

 
Vineri, 15 aprilie în jurul orei 18.30, patrula de polițiști a fost trimisă dela un supermarket din Crema, unde un agent de pază reținuse un bărbat în urma unui furt.

Ajunși la fața locului, agenții au luat legătura cu paznicul care îl oprise pe bărbat, un  cetățean român, în vârstă de 32 de ani. Agentul de pază le-a povestit polițiștilor, că, în timp ce se afla în fața caselor de marcat, a observat două femei în vârstă care stăteau la coadă la casă, fiecare cu câte un cărucior, scrie primacremona.it.

De asemenea, a observat că un tânăr le urmărea și se poziționase în spatele lor, urmărindu-le atent mișcările. Agentul de pază a văzut că una dintre cele două femei, identificată ulterior ca fiind o bătrână de 80 de ani, și-a lăsat căruciorul și geanta în grija prietenei sale, deoarece uitase să ia un  produs. 

În acel moment, tânărul de 32 de ani a intrat în acțiune. Bărbatul a aruncat niște monede pe jos și i-a spus femeii, care a rămase singură, că i-au căzut niște bai. De îndată ce femeia s-a grăbit să le ridice, românul a luat portofelul din geanta bătrânei de 80 de ani și l-a ascuns în buzunarul interior al jachetei sale, plecând repede.

 

Românul a mai comis un jaf, prin aceeași metodă, în  Piemont

 

Paznicul l-a urmărit  pe bărbat și a cerut intervenția carabinierilor. Când tânărul de 32 de ani s-a îndreptat spre ieșire, agentul de pază l-a oprit și l-a dus într-o cameră unde i-a așteptat e polițiști.  Tânărul de 32 de ani a returnat  portofelul furat din care nu a reușit să sustragă nimic. 

Carabinierii au reconstituit cele întâmplate și au întocmit procesul-verbal de furt.  Autorul  a fost însoțit la cazarma din Crema. Ulterior, investigațiile efectuate prin bazele de date au scos la iveală faptul că românul a mai comis un jaf, prin aceeași metodă, în Piemont la jumătatea lunii februarie a acestui an.

Românul, de 32 de ani, a fost arestat pentru furt calificat și plasat în camerele de securitate ale Compagniei di Crema. Acesta a fost însoțit la audierea de validare a arestului său, în dimineața zilei de 16 aprilie. Magistrații au validat fapta și au anunțat pedeapsa: un an și nouă luni închisoare cu suspendare. Românul a fost eliberat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel