Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român arestat, după ce și-a agresat soția italiancă și a amenințat-o cu moartea. N-a suportat gândul că femeia vrea să divorțeze
WhatsApp
Un român a fost reținut în Italia, după ce și-a terorizat soția italiancă și cei doi copii. Scandalurile se țineau lanț în familia românului, iar carabinierii au intervenit după ce femeia a depus plângere. 

Un muncitor român în vârstă de 43 de ani, rezident în Riccione, a fost reținut de carabinieri, fiind acuzat de hărțuire fizică și verbală la adresa soției sale și a celor fiicelor, de 11 și 13 ani. 

Carabinierii au intervenit joi seară la o adresă din Riccione, pentru a aplana un conflict. Oamenii legii au luat decizia de a-l reține pe bărbatul român, după ce episoadele de violență ale acestuia au escaladat, iar soția sa, o italiancă de 34 de ani a depus plângere.      

Femeia îl acuză că, în ultima vreme, soțul său a devenit extrem de violent, motiv pentru care s-a și separat de el, urmând să divorțeze, scrie publicația altarimini.it

Pe 5 ianuarie, femeia a mai sunat la 112, fiind extrem de speriată de scandalul provocat de român. Ea s-a temut și atunci pentru propria siguranță și a fiicelor sale.

După ce l-au reținut pe agresor, oamenii legii au aflat că acesta obișnuia să le agreseze pe fete provocându-le mai multe vânătăi.

Reținerea preventivă a fost necesară și pentru că bărbatul, în ciuda avertismentului primit de la polițiști să nu se mai apropie de casa în locuiește soția sa, el a venit noaptea în fața casei și a amenințat-o cu moartea la telefon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel