Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Pensionară româncă, de 72 de ani, artizanul unei escrocherii ingenioase: „Ați primit 385.000 de euro moștenire“
WhatsApp
Am auzit multe cazuri în care pensionari români au fost păcăliți de diverși indivizi care au reușit să scoată de la ei sume mari de bani, sub diferite pretexte false, pentru ca api să se facă nevăzuți. De data aceasta vorbim despre o pensionară româncă, din Italia, care a reușit să păcălească un tânăr de 41 de ani prin metoda „moștenirea“.

Un angajat de 41 de ani din Cartura, Italia, a fost victima unei înșelătorii în luna noiembrie. Acum carabinierii au identificat autorul: O pensionară româncă din Anzio, în vârstă de 72 de ani.

Românca  a reușit să convingă telefonic un tânăr de 41 de ani din Cartura, care a primit o moștenire de 385.000 de euro prin testament. Pentru a-l primi, însă, și a finaliza procedura administrativă, a trebuit să plătească 1.862 de euro, cu titlul de taxe notariale.

Angajatul Cartura a fost convins  că totul este adevărat și a plătit suma printr-un transfer bancar online către pensionara româncă, informează mattinopadova.gelocal.it.

Acum, carabinierii din piove di Sacco, la sfârșitul unei anchete începute la momentul plângerii, în noiembrie anul trecut, au denunțat o româncă de 72 de ani care locuia în Anzio în Lazio pentru înșelătorie. După ce a primit banii,femeia  nu a plecat nicăieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel