Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Minoră, abuzată sexual de prietenul părinților. Bărbatul locuia în aceeași casă cu victima și rămânea singur cu ea zile întregi
WhatsApp
Un bărbat, cetăţean moldovean, este judecat sub acuzaţia de fapte sexuale cu un minor. Povestea datează din 2012 și s-a produs în Treviso, însă a ajuns în atenția magistraților abia zile trecute.

Potrivit anchetei, moldoveanul locuia acasă la familia copilei abuzate, fiind prieten cu părinții minorei. Profitând de faptul că  rămânea, deseori, sigur cu fetița, bărbatul ar fi încercat să abuzeze de ea, atingând-o în zona organelor genitale și exersând sexul oral.

După o lună de calvar, când deja moldoveanul nu mai locuia la ei, fetița i-a povestit mamei sale ororile pe care le-a îndurat, iar femeia s-a adresat la poliție, scrie trevisotoday.it.

După opt ani de cercetări, în care moldoveanul fusese dat în căutare fiind de negăsit, în 2020 ancheta a fost finalizată, iar dosarul a fost trimis în judecată.

În data de 8 februarie a avut loc prima ședință de judecată la care nu s-a prezentat nici suspectul și nici familia victimei. Următoarea ședință este programată pentru 13 decembrie 2022, în cadrul căreia vor fi audiați doi psihologi, care vor trebui să depună mărturie cu privire la capacitatea victimei.

Acum câteva zile, un alt moldovean a sărit prin geamul casei, după ce carabinierii i-au bătut la ușă

 

Italia: Un moldovean a sărit prin geamul casei, după ce carabinierii i-au bătut la ușă

 

Un moldovean, care nu deținea permis de ședere pe teritoriul Italiei, a sărit prin geamul apartamentului său, atunci când s-a pomenit cu carabinierii la ușă.

Scena a avut loc acum câteva zile, în comuna Fidenza din provincia Parma. Polițiștii și carabinierii verificau locațiile în regiunea gării din localitate. Aceștia au decis să verifice și locuința unde știau că trăiește un cetățean străin, scrie gazzettaitalomoldova.

Când a deschis ușa și i-a văzut pe carabinieri, bărbatul, de 26 de ani, a sărit prin geam, sperând că va reuși să fugă. Din nefericire, moldoveanul s-a rănit la picioare și în cele din urmă a fost reținut.

Carabinierii l-au identificat pe bărbat și au constatat că acesta se afla, ilegal, pe teritoriul statului italian, neavând permis de ședere. Moldoveanul urmează să fie extrădat în Republica Moldova.

Zilele trecute, o femeie din Republica Moldova și-a pierdut viața,după ce a fost lovită de un tren.

 

Moldoveancă, lovită, mortal, de tren în Italia. Victima, aruncată la câțiva metri, în urma impactului

 

O tragedie s-a produs duminică, 6 februarie, în gara Rovato, provincia Brescia din Italia. O femeie, originară din Republica Moldova, se întorcea din comuna Chiari, unde își petrecuse ziua cu iubitul ei. Aceasta urma să ia trenul spre casă, în provincia Bergamo, unde locuia.

Accidentul feroviar a avut loc duminică, la ora 18:00, când femeia a încercat să ajungă, printr-un loc interzis, la vagonul în care urma să urce. În acel timp, un tren regional care sosea din Verona a intrat în stație, lovind grav femeia.

Presa italiană scrie că impactul a fost foarte violent, cu toate că trenul avea viteză redusă. Femeia a fost aruncată la câțiva metri, pe trotuarul de lângă șine, scrie quibrescia.it.

Cazul a fost preluat și investigat de Poliția Feroviară, cu sprijinul carabinierilor. Potrivit autorităților italiene, un presupus suicid a fost exclus, cazul fiind considerat un accident fatal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel