Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a dezlănțuit Iadul pe o autostradă din Italia: Șofer român mort pe loc, după ce a intrat cu camionul în TIR-ul din față
WhatsApp
Două accidente rutiere grave s-au produs în dimineața zilei de miercuri, 27 aprilie, pe autostrada A/7. Un șofer român de camion a murit, în timp ce un alt bărbat, de 33 de ani, din Tortona se află în stare gravă și în prognostic rezervat pe secția de terapie intensivă a spitalului civil "Santi Antonio e Biagio" din Alessandria. 
Italia. Iadul s-a dezlănțuit pe autostradă. Un șofer român, mort pe loc, după ce a intrat cu camionul în TIRUL din față.

Momentele dramatice în trafic, după ce două accidente rutiere grave s-au produs la câteva minute unul de celălalt. Era aproape ora 11.30, iar traficul pe autostrada Milano-Genova este foarte aglomerat, în direcția către Milano.

La periferia orașului Tortona, un camion care transporta legume, condus de un șofer român, în vârstă de 50 de ani, a intrat violent în coliziune cu un alt camion aflat în fața sa. Impactul a fost teribil: cabina s-a izbit de camionul din față și a luat foc. Șoferul român a murit pe loc, relatează oggicronaca.it.

 

Italia. Iadul s-a dezlănțuit pe autostradă. Un șofer român, mort pe loc, după ce a intrat cu camionul în TIRUL din față

 

În spatele celor două camioane, s-a dezlănțuit iadul: vehiculele au frânat brusc, dar, din fericire, nu au există alte răniți. S-a format o coadă lungă, care s-a întins aproape până la ieșirea din Serravalle Scrivia. Mașinile care veneau cu viteză mare frânau brusc, după ce le ieșea în față un zid de camioane în flăcări.

Câțiva kilometri mai departe, a avut loc o coliziune teribilă între mai multe mașini, iar un bărbat din Tortona a fost strivit de cabina mașinii. Bărbatul a fost salvat de pompierii de la Detașamentul Tortona, care ajunsese la primul accident și stingeau incendiul, în care a murit șoferul român al camionului.

Întrucât la fața locului se aflau și pompierii din Novi Ligure, pompierii din Tortona s-au deplasat la locul celui de-al doilea eveniment rutier: l-au extras pe bărbat din mașină și l-au predat serviciilor de urgență 118 care, după ce i-au acordat primul ajutor la fața locului, l-au transportat imediat la spitalul din Alessandria, unde a fost internat în prognostic rezervat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel