Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi români, prinși cu rucsacul plin cu alimente furate, au sărit la bătaie la angajatul magazinului
WhatsApp
Carabinierii din Peretola au arestat, ieri seara, un bărbat și o femeie, ambii de origine română, pentru tentativă de furt dintr-un supermarket.
Italia. Doi români, prinși cu rucsacul plin cu alimente furate, au sărit la bătaie la angajatul magazinului

Cei doi români, în vârstă de 22 și, respectiv, 25 de ani, au fost surprinși de angajatul unui supermarket din via Pistoiese în timp ce plecau fără să plătească marfa depozitată într-un rucsac.

Pentru a reuși să fugă, cei doi români l-au împins și lovit pe angajatul magazinului, înainte de a fi opriți de carabinieri, scrie firenzetoday.it.

Bunurile furate, constând în numeroase produse alimentare, în valoare de aproximativ 480 de euro, au fost restituite magazinului, iar cei doi români au fost arestați. Oamenii legii au transmis că cei doi hoți români nu au un domiciliu stabil, fiind cunoscuți cu mai multe antecedente penale.

Un alt român a fost condamnat la 11 ani de închisoare, în Italia, după ce și-a ucis mama.

Italia. Românul care și-a ucis mama cu sânge rece, condamnat definitiv. Bărbatul va sta ani grei la închisoare

 

Carabinierii Secției Rieti au pus în aplicare un mandat de arestare, emis  de Parchetul de pe lângă Judecătoria Velletri și au reținut un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, acuzat de crimă.

Dispoziția vine în urma condamnării românului acuzat de omor calificat, săvârșit pe data de 8 mai 2019 în Carpineto Romano. Bărbatul și-a ucis mama în timpul unei certe, lovind-o cu un obiect contondent. După ce a săvârșit oroarea, românul s-a predat carabinierilor, relatează rietinvetrina.it.

Militarii din Rieti au pus în aplicare prevederile Autorității Judiciare și, l-au transferat pe bărbatul român din închisoarea din Rems, unde se afla în arest provizoriu, l-au transferat în închisoarea Regina Coeli din Roma. Românul va trebui să ispășească pedeapsa de 11 ani de închisoare pentru omor calificat.

Reamintim că totul s-a petrecut pe data de 8 mai 2010, în jurul orei 17.30, în viale Leone XIII, Carpineto Romano, din provincia Roma. După ce și-ar fi lovit mama cu un obiect dur, bărbatul a anunțat carabinierii. Când au ajuns la fața locului, femeia era deja moartă, iar autoritățile nu au mai putut face nimic decât să îi declare decesul. 

Românul a fost arestat și dus la procuratura din Velletri pentru interogatoriu. Din primele investigații efectuate de carabinieri nu ar exista rapoarte care să ateste o situație conflictuală anterioară și nici vecinii nu au raportat că ar fi auzit vreodată certuri între cei doi. Tânărul român este fiul femeii dintr-o căsătorie anterioară. Ambii sunt de origine română. Femeia care a fost ucisă era căsătorită cu un bărbat din Carpineto Romano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel