Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Cadavrele unui cuplu găsite în valize, pe câmp: Indicii că ar fi părinții Dorinei, dispăruți de 5 ani
WhatsApp
Cadavrele sfâșiate a unui unui bărbat și a unei femei au fost găsite în 3 valize pe un câmp din apropierea Florenței. Un tatuaj găsit pe antebrațul bărbatului ar fi un indiciu că trupurile găsite în cele 3 geamantane ar putea fi părinții Dorinei, dispăruți în noiembrie 2015. 

Un tatuaj reprezentând o ancoră cu numele unui oraș albanez dedesubt ar putea fi cheia identificării celor două cadavre (un bărbat și o femeie) găsite în interiorul a trei valize pe un teren între Florența-Pisa-Livorno și închisoarea Sollicciano.

Rămășițele au fost învelite în celofan și nailon, toate legate cu bandă adezivă și „protejate” de un fel de ambalaj. Mai întâi a fost găsită o valiză cu trunchiul și piciorul bărbatului, apoi una cu membrele inferioare ale femeii, iar ultima, luni, cu trunchiul ei.  Din autopsia corpului femeii a reieșit că ucigașul a stat pe ea și a ucis-o cu pumnii înainte de a o ucide. Bărbatul, însă, potrivit legistului, a fost ucis de o rană în gât, potrivit La Reppublica.

Punctul în care au fost găsite valizele, la o distanță de zeci de metri unul de celălalt de-a lungul traseului autostrăzii, îi determină pe anchetatori să facă ipoteza că au fost aruncate dintr-o mașină aflată în tranzit (cu viteză mică). Carabinierii lucrează pentru a ajunge la o identificare precisă a victimelor și caută o a patra valiză, trupurile celor doi nefiind reconstituite complet.

Mama a sunat-o pe Dorina cu puțin timp înainte de misterioasa dispariție

 

Anchetatorii merg pe pista unor informații din dosarele persoanelor dispărute. Una dintre acestea a atras atenția și se referă la cazul lui Shpetim și Teuta Pasho, un cuplu de origine albaneză dispăruți în Castelfiorentino la începutul lunii noiembrie 2015. Soț și soție, ei ajunseseră în Italia de mai puțin de o lună, atunci când au dispărut din Scandicci, după ce, anterior, vorbiseră cu fiica lor despre posibilitatea de a pleca în Germania.

Ultimele informații despre cei doi albanezi  datează din 2 noiembrie 2015, când femeia a sunat-o de pe un număr necunoscut pe fiica sa, Dorina.  Dorina a fost cea care a dat semnalul de dispariție: la emisiunea „Cine a văzut-o?” din Rai 3 și pe rețelele de socializare, unde a publicat fotografia mamei și a tatălui său pentru a căuta ajutor în a-i găsi.

De remarcat că fiul celor doi albanezi a fost reținut în închisoarea Sollicciano în momentul dispariției părinților săi, pentru infracțiuni privind drogurile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel