Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Bătrână, lovită de un român: „Mi-e frică să ies, îl văd mereu venind spre mine"
WhatsApp
Bătrâna care, săptămâna trecută, a fost lovită pe via Baracca din Florenţa, de un român furios, povesteşte că îi este frică să iasă afară.   "Pumnul acela m-a doborât. Acum mi-e teamă și nu mai pot merge", spune femeia.    
carabinieri_cosenza

„L-am văzut alergând spre mine, apoi am simțit o lovitură şi o durere atroce. Apoi am căzut la pământ”, spune femeia de 83 de ani, care a povestit ce s-a întâmplat pe în via Baracca, la câțiva metri de supermarketul Lidl.

"Acum mi-e frică să ies, îl văd mereu venind pe mine. Mi-e frică", spune  ea încă tremurând. Bătrâna era cu soțul ei de 87 de ani. Ieșise la cumpărături. Era aproape ora 17 când cei doi mergeau pe Via Baracca. "Am văzut un bărbat care alerga spre mine. M-a lovit cu pumnul atât de tare, încât am căzut la pământ", mai adaugă femeia.

"Mama este încă șocată și nici nu poate merge..“

La faţa locului au ajuns imediat carabinierii, care au fost avertizați de alți trecători. Atacatorul s-a dovedit a fi un român în vârstă de 32 de ani. Acesta a reuşit să distrugă şi câteva mașini parcate, dar şi să lovească şi alţi trecători. Trei echipaje de la Radiomobile au intervenit și l-au blocat pe tânărul de 32 de ani în viale Guidoni. Acesta a fost arestat pentru vătămare corporală și pagube agravate, scrie lanazione.it.

"Mama este încă șocată și nici nu poate merge. După o săptămână a reușit să pună picioarele pe pământ. Dar este încă în spital. Sperăm că fie externată, dar este greu“, spune fiul bătrânei. Şi soțul victimei este speriat. Este supărat că nu a reușit să-și apere soția. "Dacă l-ar fi lovit pe tatăl meu, ar fi fost o tragedie. Nu înțeleg cum un bărbat poate sări la bătaie la doi bătrâni, fără apărare. Fără niciun motiv", mai spune fiul celor doi bătrâni.

Oamenii legii spun că nu a fost vorba despre un jaf, ci doar de un gest nejustificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel