Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă ucisă de fratele bătrânei pe care o îngrijea: Maria a fost executată cu două focuri de armă
WhatsApp
O femeie, în vârstă de 67 de ani, a fost împușcată mortal în localitatea Torre Annunziata (Napoli), miercuri 15 decembrie. Autorul, un bărbat de 81 de ani, fratele femeii pe care o asista. Bărbatul a ucis-o pentru că nu era mulțumit de modul în care Maria o îngrijea pe sora lui, în vârstă de 83 de ani.

Pellegrino Reibaldi, în vârstă de 81 de ani, a ucis-o pe îngrijitoarea surorii sale, sub pretextul că femeia nu o îngrijea bine pe sora sa. Reibaldi, cunoscut în oraș după ce a predat ani de zile matematica la liceul clasic Benedetto Croce, a ucis-o pe Maria Baran, în vârstă de 67 de ani, în timpul unei noi dispute.

Crima, după cum relatează Il Mattino, a avut loc la scurt timp după prânz, cu câteva minute înainte de ora 14.00, în apartamentul din Via Gambardella, o zonă rezidențială a orașului, unde Reibaldi locuiește împreună cu sora sa, în vârstă de 83 de ani. Celălalt frate era și el prezent. Discuția a devenit imediat aprinsă: brusc, bărbatul, de 81 de ani, a pus mâna pe armă (are permis pentru uz sportiv) și a tras asupra Mariei, omorând-o pe loc. În câteva momente de nebunie lucidă, pensionarul și-a dezlănțuit furia asupra îngrijitoarei, probabil după ce nutrea resentimente de ceva timp. Niște vecini au auzit țipetele și apoi împușcăturile, așa că au sunat imediat la 112.

 

Badantă ucisă de fratele de fratele bătrânei pe care o îngrijea

 

Carabinierii de la secția de poliție din Torre Annunziata au închis strada pentru trafic și au pătruns în apartament. Reibaldi a predat imediat arma carabinierilor și le-a arătat cadavrul femeii de 67 de ani. Nu a opus rezistență după ce și-a descărcat furia absurdă și criminală asupra femeii care avea grijă de sora lui. Încă din acel moment, el le-a explicat anchetatorilor motivele sale. La locul crimei, procurorul de serviciu, Andreana Ambrosino, care a coordonat ancheta pentru procuratura din Torre Annunziata (procurorul Nunzio Fragliasso), a efectuat imediat o inspecție.

El a admis că a recurs la acest gest pentru că „nu a avut grijă de sora mea, nu i-a dat tratamentul potrivit'". Din acest motiv, el ar fi luat pistolul pe care îl avea în casă și a apăsat de două ori pe trăgaci, omorând-o pe îngrijitoare.

 

Maria a fost executată pentru că el nu era mulțumit de serviciile ei

 

Pellegrino Reibaldi, în vârstă de 81 de ani, un profesor de matematică pensionar, bine cunoscut în oraș pentru că a predat mai multor generații de profesioniști din Oplontino la Liceul Benedetto Croce, a fost arestat noaptea trecută și acuzat de crimă.

Motive banale și ură nemotivată ar fi stat la baza acțiunii absurde împotriva Mariei Baran, o îngrijitoare ucraineană în vârstă de 67 de ani, care lucrează de mulți ani în Italia și ale cărei două fiice locuiesc în Napoli. Mari era un membru foarte activ al grupului ei de conaționali și a avut grijă de alte persoane în vârstă în diferite familii din Torre Annunziata, unde a fost foarte apreciată pentru munca sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel