Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O ROMÂNCĂ a leșinat în stradă de OBOSEALĂ și EPUIZARE
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 59 de ani, a ajuns ieri la urgență, într-un spital din San Benedetto del Tront, Italia, după ce a fost găsită prăbușită pe stradă în Porto d'Ascoli.

Potrivit lanuovariviera.it, femeia a ajuns în Italia duminică, cu autocarul, pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Însă, bărbatul nu a apărut, iar ea a fost forțată să rătăcească pe străzi și să doarmă în aer liber.

Românca a avut încredere în promisiunile false ale bărbatului și pentru că în ultima vreme în România nu se descurca bine și credea că omul ar putea să-i dea dragoste și, de asemenea, posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă în Italia, a venit la el. 

Citește și Italia. SCENE nebune într-o familie de ROMÂNI. I-a SPART mașina și a fugărit-o cu un CIOCAN

În câteva ore de la sosirea în Italia a realizat că a fost înșelată, dar și că nu știa cum să se întoarcă în România, pentru că nu mai avea bani.

Femeia a început să se plimbe prin oraș, a stat ore bune lângă un bar, apoi s-a întors de câteva ori în autogara unde o lăsase autocarul, până când s-a prăbușit de oboseală și epuizare.

Poliția a fost chemată imediat la fața locului și sunt deja în lucru cu investigația pentru a urmări identitatea persoanei care a păcălit-o pe femeie, însă având în vedere noua tehnologie va fi dificil de urmărit creatorul de profil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel