Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irina Tănase, audiată la DNA înainte de Revelion: "Aveam opt ani când s-au întâmplat faptele"
WhatsApp
Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost audiată la DNA în legătură cu dosarul Tel Drum, în care este vizat fostul şef PSD. Potrivit acesteia, la momentul în care au avut loc faptele din dosar, ea avea 8-9 ani. La audieri a fost chemat şi fratele său, care era plecat din ţară în acea perioada, a mai completat Irina Tănase.

"De ce am fost chemată, cred că ar trebui să întrebați instituția. Eu m-am prezentat pentru că am primit o citație.

Am fost citată la DNA în calitate de martor în dosarul Tel Drum. M-am prezentat fără avocat, deși este evidentă presiunea din acest dosar. M-am dus fără avocat nu pentru că nu mă tem, că este o prostie în țara asta să nu te temi. 

Nu înțeleg ce contribuție aș fi putut eu să am într-un dosar în care presupusele fapte s-au petrecut în anul 2000. Eu m-am născut în 1992, deci aveam 8 ani. Mai departe cred că este doar o încercare să se facă un circ public. Nu este o întâmplare faptul că pe 22 am ieșit și am vorbit despre torturile la care este supus Liviu în închisoare. A doua zi s-au scris citațiile, după ce noi am ieșit public. Eu nu cred că este o coincidență.

Fratele meu a fost chemat tot în calitate de martor, este așa, un soi de cocktail, doar ca să ne arate ce putere au ei. Fratele meu este plecat din țară din 2015 și nu l-a văzut pe Liviu decât de vreo 3 ori și atunci au fost saluturi de complezență. Încearcă doar să pună presiune asupra noastră, să ne arate puterea lor. Din moment ce am refuzat să dau o declarație, nu prea mai am de ce să mai vin la DNA", a declarat Irina Tănase, la Realitatea PLUS.

Aceasta a vorbit şi despre problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea.

"Este cunoscut public și toți apropiații știu că Liviu suferă de hernie. El a fost și internat pentru asta, mereu are dureri de spate, nu poate sta în anumite poziții. Lui nu i se permite să își trateze problemele de sănătate și nici nu s-a pus problema să fie suportată de către stat operația, ar fi suportată de către familie. El are dureri foarte mari, iar faptul că nu este lăsat să meargă la muncă și stă toată ziua într-o celulă îi agravează aceste probleme, pentru că are nevoie de mișcare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel