Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iordache: "NU ne e rușine cu Dăncilă. Ne așteaptă o VICTORIE în turul 2"
WhatsApp
Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, la RFI, partidului nu îi este rușine cu Viorica Dăncilă la prezidențiale. El l-a ironziat pe Klaus Iohannis, spunând că i-au trebuit cinci ani pentru a face o conferință de o oră și că "nu-l vom mai vedea pe președinte foarte curând". 

"Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?", a declarat Florin Iordache, vineri, la Rfi, transmite Mediafax.

Florin Iordache a mai spus că membrilor PSD nu le este rușine cu Viorica Dăncilă, exprimându-și încrederea că va face "o figură frumoasă" în turul doi.

"Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă", a mai spus Iordache.

Președintele în exercițiu Klaus Iohannis a susținut, miercuri, la sediul PNL, o conferință de presă care a durat aproximativ o oră și jumătate. În cadrul conferinței de presă, președintele a anunțat că, marți, va avea loc o dezbatere la care vor participa politologi și jurnaliști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel