Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, mesaj de condoleanţe omologului german în urma inundaţiilor soldate cu pierderi de vieţi omeneşti
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleanţe preşedintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a informat Administraţia Prezidenţială.

"Am aflat cu tristeţe despre inundaţiile catastrofale care au provocat pagube uriaşe în vestul Germaniei în ultimele zile, soldate cu regretabile pierderi de vieţi omeneşti, sute de persoane dispărute sau rănite, precum şi importante pagube materiale. În aceste momente de grea încercare pentru poporul german, doresc să adresez, în numele meu şi al României, condoleanţe familiilor victimelor şi urări de însănătoşire grabnică şi recuperare uşoară celor afectaţi", se arată în mesajul şefului statului.

Germania. 81 de morţi în urma inundaţiilor. Angela Merkel: "Este o catastrofă, o tragedie"

Preşedintele Iohannis exprimă, în mesaj, "solidaritatea şi compasiunea deplină a României şi a românilor cu Germania şi încrederea în puterea de refacere a comunităţilor greu lovite". Bilanţul intemperiilor din Germania a crescut la cel puţin 81 de morţi, în urma anunţării vineri a 50 de decese doar în landul Renania-Palatinat, din vestul ţării, unul dintre cele mai afectate de inundaţii, informează AFP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel