Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, la Bruxelles: Republica Moldova va primi un sprijin suplimentar din partea UE - VIDEO
WhatsApp
Republica Moldova va primi un sprijin suplimentar din partea Uniunii Europene, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că prin implicarea României Republica Moldova va primi un ajutor suplimentar din partea Uniunii Europene, punctând că este "inadmisibil ca această ţară să fie lăsată pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride şi unor ameninţări verbale din partea Rusiei".

"Un punct special pe care l-aş menţiona: în concluzii, noi am reuşit - colegele şi colegii noştri s-au implicat foarte mult - am reuşit să includem un pasaj relevant pentru Moldova. Moldova va primi un un ajutor suplimentar, consistent, un sprijin din partea UE şi acest lucru credem că este foarte important pentru Moldova, dar şi pentru noi şi pentru toată Europa, fiindcă este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride şi unor ameninţări verbale din partea Rusiei", a spus şeful statului, înainte de a participa la reuniunea Consiliului European de primăvară.

Iohannis a arătat că în cadrul Consiliului European se vor discuta şi subiecte legate de Ucraina, economie, Piaţa Unică, competitivitate, metode pentru a preveni dezindustrializarea Europei, energie.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi şi vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primăvară şi la Summitul Euro în format extins.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel