Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Iohannis, despre învăţământul online: Pentru o perioadă limitată, poate să țină loc de învățământ în clasă
Președintele Klaus Iohannis susține miercuri o conferință de presă, după ședința de la Palatul Cotroceni care a avut ca temă centrală Educația.  

Fiind întrebat dacă învățământul online poate suplini cu succes varianta clasică, preşedintele Klaus Iohannis a precizat doar pentru o perioadă limitată

„Învățământul online poate, pentru o perioadă limitată, să țină loc de învățământ în clasă. Aceste încadrări se actualizează permanent și pornim de la premisa că în orice localitate se va reajunge la normalitate într-un interval rezonabil de timp“, a spus şeful statului.

Despre tabletele pentru elevi, Klaus Iohannis a precizat că „Guvernul lucrează cu viteză maximă la rezolvarea acestor chestiuni“.

De asemenea, fiind întrebar cine îi va învăța pe elevii, pe scenariul roşu, care nu știu să umble pe o tabletă, peeşedintele Iohannis a precizat: „În fiecare școală se vor lua măsurile care se impun dar generația tânără folosește cu foarte mare îndemânare aceste instrumente noi“.

Fiind întrebat dacă Predarea online asigură dreptul constituțional la educație?, Preşedintele Iohannis a transmis următoarele: „Da. Nu facem aceste chestiuni pentru că vrem să experimentăm cu copiii noștri, ci pentru a face față și în condiții de pandemie. E evident că e mult de lucru până devine foarte performantă, dar sunt convins că predarea online va fi din ce în ce mai performantă. E imposibil ca totul să funcționeze impecabil și perfect când începi un lucru nou“.

[citeste si]

 


Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
28 sep 2020, 17:36
DCMedical.ro
28 sep 2020, 08:14
DCBusiness.ro
28 sep 2020, 15:05
DefenseRomania.ro
28 sep 2020, 13:17
DCBusiness.ro
28 sep 2020, 15:05
DefenseRomania.ro
28 sep 2020, 13:17
DCNews.ro
28 sep 2020, 17:36
DCMedical.ro
28 sep 2020, 08:14