Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Înșelătoria periculoasă cu care românii reușesc să cumpere mașini ieftine din Anglia: „Aveau o geantă mare cu bani“
Trei români s-u arătat interesați să cumpere autoturismul pe care un englez  îl avea de vânzare. Spre ghinionul lor, „vizualizarea“ mașinii nu a decurs cum au sperat, vânzătorul și cei trei români fiind atent urmăriți de sus de către soția sa și un vecin. Astfel s-a descoperit care era înșelătoria pe care acești o foloseau ca să cumpere mașini la prețuri de nimic.
Înșelătoria periculoasă cu care românii reușesc să cumpere mașini ieftine din Anglia

Un bărbat Tiptree, Essex, a scos la vânzare pentru 7.000 de lire sterline un Audi A5 și chiar a doua zi a primit un telefon de la un posibil cumpărător.

Trei români, însoțiți de un copil, au venit a doua zi, cu un autoturism argintiu, să vizualizeze mașina. Au început să roiască în jurul autoturismului  care era de vânzare, au ridicat capota pentru a vedea motorul, s-au uitat în portbagaj. Unul dintre români i-au spus proprietarului că roata de rezervă are o problemă și l-a chemat la portbagaj. „Nu era nimic în neregulă, așa că m-am dus să-i arăt că totul funcționează bine“, a declarat bărbatul pentru The Sun.

Atunci pe bărbat l-a strigat soția lui, care privea de la fereastră. A fost momentul când românii s-au urcat rapid în mașina cu care veniseră și au fugit. Atunci englezul în vârstă de 34 de ani și-a pornit Audi-ul, care a început să scoată fum de la motor.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy )

Înșelătoria periculoasă cu care românii reușesc să cumpere mașini ieftine din Anglia

 

„Ceilalți doi din partea din față a mașinii - unul a turnat ulei în rezervorul de lichid de răcire folosind o sticlă Fruit Shoot, Iar celălalt a pus ulei în admisia de aer. Din fericire, soția mea se uita pe fereastră și a strigat - și un vecin îi supraveghea și pe ei“, a explicat bărbatul, care este fost polițist, cum a decurs pățania.

„Bărbații s-au întors spre mine și au scos o geantă de bani, dar le-am spus să plece imediat din mașina mea“, a mai spus bărbatul, explicând că probabil românii voiau să cumpere mașina pe bani puțini, după ce arătau că autoturismul este defect. „Nu-mi vine să cred că au avut tupeul pentru a face asta de față cu mine”, a afirmat vânzătorul, fost ofițer de poliție.

El așteaptă să vadă care este factura de reparații prin asigurarea sa, dar se teme că mașina ar putea fi avariată în totalitate. Bărbatul a depus imediat plângere la poliție.

Când polițiștii au verificat camerele de supraveghere, au descoperit că totul fusese filmat și acum cei trei români sunt căutați.â

[citeste si]

 

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
20 apr 2021, 14:43
Crossuri parteneri
DCNews.ro
20 apr 2021, 23:55
DCMedical.ro
20 apr 2021, 14:43
DCBusiness.ro
21 apr 2021, 07:37
DefenseRomania.ro
20 apr 2021, 18:40
DCBusiness.ro
21 apr 2021, 07:37
DefenseRomania.ro
20 apr 2021, 18:40
DCNews.ro
20 apr 2021, 23:55
DCMedical.ro
20 apr 2021, 14:43
Spectacola.ro
21 apr 2021, 08:29
Spectacola.ro
21 apr 2021, 08:29