Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Informare acasă! Siguranţă în lume!", campanie pentru românii din diaspora
WhatsApp
Campania naţională "Informare acasă! Siguranţă în lume!" se lansată marţi, la Palatul Victoria.

Campania naţională "Informare acasă! Siguranţă în lume!", ediţia 2018, va fi lansată marţi, la Palatul Victoria, a anunţat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), printr-un comunicat de presă primit la redacţie.

Conform sursei citate, la eveniment vor participa premierul Viorica Dăncilă, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, ministrul Educaţiei, Valentin Popa, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi primarul Capitalei, Gabriela Firea.

"Campania îşi propune informarea cetăţenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara graniţelor României", se arată în comunicat.

Proiectul se va derula în două etape: prima - în lunile mai-iunie, destinată tinerilor, iar a doua - în septembrie-octombrie, destinată adulţilor.

Instituţiile partenere ale MRP în această campanie sunt ministerele Educaţiei, Muncii, Afacerilor Interne, Afacerilor Externe, Fondurilor Europene, pentru Mediul de Afaceri, Tineretului şi Sportului, Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie şi Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel