Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Inconștiență criminală: Bulgarul suspect de coronavirus care a fugit dintr-un spital din Galați a vrut din nou să scape
WhatsApp
 Cetățeanul bulgar cu simptome de coronavirus care a fugit dintr-un spital din Galați și a băgat 7 persoane într-un centru de carantină a încercat din nou să scape. El a fost fost prins când încerca să sară gardul spitalului.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Poliţia Galaţi a fost sesizată miercuri de Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi că un cetăţean bulgar, internat în spital şi suspectat de infecţie cu noul coronavirus, a fugit din spital după ce a tăiat plasa de protecţie a geamului de la salonul unde era izolat.

Cetăţeanul bulgar a fost prins la ieşirea din orașul Galaţi, într-un microbuz care mergea spre Bucureşti, în care mai erau 7 persoane.

Bulgarul a fost dus din nou cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, iar cele 7 persoane cu care a intrat în contact au fost duse într-un centru de carantină.

În aceeași seară, cetățeanul bulgar a fost observat de jandarmii care păzeasc Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi când încerca să sară gardul spitalului și a fost din nou condus în salonul unde este internat.

„Facem precizarea că cetăţeanul bulgar nu este confirmat ca fiind suspectat de contactarea acestui virus”, precizează sursa citată.

A fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel