Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident pe Aeroportul din Cluj: Un avion care a decolat spre Roma s-a întors de urgență, după ce a lovit mai multe păsări
WhatsApp
Un avion care a decolat, miercuri, spre Roma, s-a întors pe Aerportul Internațional din Cluj, după ce a lovit mai multe păsări și a avut probleme la unul din motoare. Pilotul a aterizat avionul în siguranță înapoi.

Cursa aeriană a companiei Wizz Air de la Cluj spre Roma, care a decolat miercuri, 22 iunie, s-a întors pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" după ce avionul a avut probleme la motor în urma lovirii unor păsări.

"Avionul s-a ciocnit după decolare de niște păsări și a avut probleme la motor, astfel că a fost nevoit să se întoarcă la Cluj. Avionul a ajuns în siguranță înapoi”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional din Cluj, David Ciceo, pentru publicația locală Știri de Cluj.

"Am stabilit o comisie de investigare pentru a vedea ce s-a întâmplat exact. Aeronava a revenit cu bine la sol”, a mai afirmat Ciceo pentru Ziua de Cluj.

În urma incidentului, pasagerii au fost debarcați și urmează să li se pună la dispoziție un alt avion care va decola spre capitala Italiei.

Ieri, un avion plin cu români care venea din Londra nu a putut ateriza la Iași

 

A fost panică la bordul unui avion care ar fi trebuit să aterizeze la Iaşi. Cursa Londra-Iaşi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care şi 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, până când pilotul a decis să renunţe la manevră. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirecţionată către Bacău, unde a aterizat în siguranţă.

Un avion care zbura ieri pe ruta Londra - Iaşi, a aterizat de urgență pe aeroportul George Enescu din Bacău, din cauza condiţiilor meteo.

După 40 de minute de survol deasupra Iaşiului, pilotul a hotărât să întoarcă aeronava din drum. În tot aceast timp, la bord, călătorii au intrat în panică.

„Din cauza vântului puternic, o aeronavă ce venea din direcţia Luton nu a putut ateriza pe  pista de la Iaşi, la ora programată - 13.25. Timp de 40 de minute, avionul s-a rotit deasupra oraşului, în incercarea de a ateriza în condiţii de siguraţă. Nu a reuşit, aşa că singura soluţie a pilotului a fost redirecţionarea aeronavei pe aeroportul din Bacău", Elena Troia, purtător de cuvânt Aeroportul Internaţional Iaşi.

Turbulențe pe tot parcursul zborului

 

Din declarațiile pasagerilor, au fost turbulențe pe tot parcursul zborului.

„Ne-am învârtit deasupra Iașului timp de o oră. Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat. Este o furtună aici. Am aterizat la Bacău”, a spus unul dintre pasageri, potrivit aloiasi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel