Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
INCENDIU puternic în Capitală. Zeci de autospeciale au intervenit
WhatsApp
Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din şoseaua Chitilei, Sectorul 1 al Capitalei, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

"În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp", se precizează într-un comunicat transmis Agerpres.

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite).

"În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele", menţionează ISUBIF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel