Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu izbucnit într-un bloc turn din estul Londrei. Peste 100 de pompieri intervin
WhatsApp
Pompierii din Londra depun eforturi susţinute pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un bloc turn cu 17 etaje din zona North Woolwich, în estul capitalei britanice. 

Cincisprezece mașini de pompieri și 125 de pompieri au fost chemați să stingă un incendiu de proporții într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc turn din North Woolwich, în estul Londrei.

Fumul ieșea din apartamentul cu patru camere, în timp ce focul se manifesta în tot apartamentul și balconul, care pare să fie situat la ultimul etaj al unui bloc cu 17 etaje, potrivit imaginilor transmise pe Twitter de pompierii londonezi.

Pompierii au declarat că au fost chemați pe strada Manwood, situată în apropierea aeroportului London City, la ora 12.49 miercuri după-amiază. Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată, potrivit The Guardian.

Incendiu izbucnit într-un bloc turn din estul Londrei

 

Incendiul survine după ce marți, serviciile de pompieri din Londra s-au confruntat cu cea mai aglomerată zi de după cel de-al Doilea Război Mondial, în condițiile în care temperaturile record au provocat incendii în Marea Britanie.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că serviciul de pompieri se așteaptă de obicei la 500 de apeluri într-o zi aglomerată, dar a primit peste 2.600 de apeluri marți, când mai mult de o duzină de incendii au avut loc în același timp.

El a adăugat miercuri dimineață că a vorbit cu comisarul pentru pompieri, care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea producerii altor incendii.

Peste 100 de pompieri intervin

 

Pompierii londonezi au declarat că pompierii se ocupau și de un incendiu care a cuprins aproximativ un hectar de iarbă vizavi de bloc, la intersecția dintre Manwood Street și Silverland Street.

Brigada a precizat că ofițerii săi de control 999 au preluat peste 105 apeluri pentru incendiu. Echipaje de pompieri din Shadwell, Dowgate, Dockhead, Shoreditch și din stațiile de pompieri din împrejurimi se află la fața locului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel