Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încă un lider PSD cere DEBARCAREA Vioricăi Dăncilă: „A ajuns la capăt de linie“
WhatsApp
Deputatul PSD de Botoșani, Răzvan Rotaru, a cerut public demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului, după pierderea alegerilor prezidențiale. Acesta spune că după plecarea ei din fruntea partidului se poate începe reconstrucția partidului.

 Acesta a precizat că un asemenea de gest din partea lui Dăncilă ar fi corect și ar permite demararea reconstruirii formațiunii.

„Solicit public președintelui Partidului Social Democrat, #Viorica_Dăncilă, să demisioneze din fruntea partidului, după înfrângerea suferită în cursa prezidențială! Cred că trebuie să avem curajul să facem ce trebuie pentru PSD. Rezultatul obținut la alegerile prezidențiale este evident. Nu mai este loc de interpretări”, a scris Răzvan Rotaru, luni, pe Facebook.

Deputatul PSD a adăugat că partidul nu își mai permite să piardă vremea, deoarece alegerile locale „bat la ușă”.

„Așadar, doamna Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la conducerea PSD. Partidul a susținut-o, dar a pierdut. Deci, corect este să își depună mandatul pentru a ne permite să pornim reconstrucția PSD. Nu ne permitem să mai pierdem timpul. Alegerile locale bat la ușă”, a explicat Rotaru.

El a mai spus că Viorica Dăncilă a ajuns la capăt de linie și corect ar fi ca aceasta să fac un pas în spate de la șefia PSD.

„Doamna Dăncilă a primit toată încrederea noastră, însă a pierdut toate mizele pe care le-a avut până acum. A pierdut alianțele cu partenerii noștri, a pierdut majoritatea, a pierdut guvernarea, a pierdut alegerile. A ajuns la capăt de linie. Corect e să facă un pas în spate”, a conchis Răzvan Ilie Rotaru, citat de MEDIAFAX

Viorica Dăncilă urmează să-și anunțe colegii de partid, marți seara la Comitetul Executiv, că va demisiona de la șefia PSD, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Dăncilă va primi în schimb șefia PSD Teleorman și a organizației de femei.

Funcția de președinte interimar până la Congresul PSD va fi cel mai probabil Marcel Ciolacu. Acesta din urmă a și anunțat de altfel, luni seara pe Facebook, cu președinții organizațiilor din țară, după ce a avut o întâlnire și cu Viorica Dăncilă.

CEx va avea loc marți, de la ora 18.30, la sediul PSD din Kiseleff.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel