Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încă un cadru medical român ucis de COVD-19: „Azi am pierdut un prieten, un coleg și un om deosebit“
WhatsApp
Doliu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara.  Eduard Gherzan, asistent medical al Secției de Radiologie, a pierdut lupta cu virusul. El ar fi împlinit 50 de ani în această lună. 

Bărbatul, care ar fi împlinit 50 de ani în această lună, s-a simţit rău încă din luna decembrie, însă a ajuns mult prea târziu la spital. Creștin adventist, Eduard Gherzan era și prezbiter al Bisericii Creștine Adventiste de Ziua a Șaptea „Maranatha” din Timișoara, dirijor, dar și instructor Auto autorizat.

„Nenorocitului asta de virus, ne-a mai luat un coleg.... EDUARD GHERZAN., în ianuarie ar fi împlinit vîrsta de 50 ani. A lucrat SPITAL JUDETEAN DE URG. TIMIȘOARA, CASA AUSTRIA RADIOLOGIE. Un coleg și prieten minunat. Drum lin către stele și Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat”, scrie pe pagina de Facebook Medici la datorie.

PE rofilul său, zeci de colegi, oameni din comunitatea adventistă, medici sau foști cursanți de la școala de șoferi i-au scri un ultim omagiu.

 Azi am pierdut un prieten, un coleg si un om deosebit. Ai fost alături de mine in momentele grele si m-ai invatat multe lucruri frumoase, pofta ta de viata, respectul si dragostea pentru frumos au fost molipsitore, imi tot apare imaginea ta, cat erai de vesel si zambeai tot timpul cand ne intalneam. Ai "apus" prea repede Eddy, prieten drag. Drum lin catre cer om bun“, a scris Silviu P.

„Prietene drag daca pe acest pamant nu vom mai putea canta împreuna astept acea zi glorioasa a revederii pe plaiurile ceresti cu toti mantuitii! Ted deja ne doare lipsa ta!“, a scris Beniamin O.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel