Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încă un APROPIAT al lui Liviu DRAGNEA, REȚINUT de trupele speciale chiar în Teleorman
WhatsApp
Marius Baciu, antrenorul echipa fiului lui Liviu Dragnea, Turris Turnu Măgurele, a fost săltat de mascați chiar î timpul unui meci disptat în Teleorman.
O gravidă a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați

Marius Baciu, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, echipa fiului lui Liviu Dragnea, a fost reținut de trupele speciale DIAS direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov, în Colentina, pe terenul Juventus. Oaspeții erau conduși la pauză, 0-2, anunță gsp.ro.


Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț. După câteva minute, a fost urcat în dubă.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile.

„A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”, a declarat Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București

Turris-Oltul Turnu Măgurele este clubul finanţat de firmele familiei politicianului Liviu Dragnea prin firmele coordoante de fiul acetuia, Valentin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel