Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul săptămânii 31 octombrie - 6 noiembrie: Balanțele pleacă în călătorie, iar Peștii au o perioadă agitată. Previziuni complete
WhatsApp
Perioada lunii în creștere continuă și coincide cu coridorul eclipsei, așa că nu ar trebui să începeți nicio afacere importantă sau proiecte mari.
Horoscopul săptămânii 31 octombrie - 6 noiembrie. Balanțele pleacă în călătorie, iar Peștii au o perioadă agitată. Previziuni complete. Sursa - pixabay.com

Nivelul de stres emoțional este în creștere, ceea ce poate avea consecințe nefaste, mai ales în zona relațiilor personale și a celor de afaceri. Sportul, munca fizică și recreerea activă te va ajuta să te relaxezi.

1 noiembrie este o zi mistică, punctul de mijloc dintre eclipsele de toamnă. Ar trebui să fii pregătit pentru cele mai neașteptate „daruri ale sorții”, susține astrologul Marina Skadi.

BERBEC -  O perioadă de călătorie, aventură, întâlnire cu  prieteni vechi. Totuși, nu este momentul să ai inițiativă și să începeți nimic nou. Nu te descuraja dacă  nu iese așa cum vrei: soarta te testează.

TAUR -  Această perioadă îți va oferi multe activități interesante, experiențe incitante, senzații plăcute. Încearcă să nu renunți la obiectivele tale, altfel se vor pierde toate avantajele pentru care ai lucrat anterior.

GEMENI - Surprinde-i pe alții cu  activitatea ta. O săptămână de evenimente importante,  precum schimbarea locului de muncă, a locului de reședință sau schimbări în relațiile cu persoane importante. Fii pregătit pentru noul care intră în viața ta, însă, nu uita că totul este distorsionat în coridorul eclipselor. Nu te grăbi să iei decizii, dar nu refuza șansele oferite.

Horoscop rune, 31 octombrie - 6 noiembrie: Leii îşi pregătesc bagajele, iar Peștii vor începe o viață nouă

 

RAC - Multe persoane vor conta pe sprijinul și înțelegerea ta. Sunt posibile surprize neașteptate în familie sau de la cei dragi, care te vor obliga să-ți schimbi planurile. Dar, în general, săptămâna va fi mai mult sau mai puțin calmă, te vei putea adapta oricăror circumstanțe. 

LEU - Trebuie să încetinești puțin și să pui lucrurile în ordine. Poate va dura mai mult timp să găsești informațiile de care ai nevoie. În toate cazurile, încearcă să nu te mulțumiți cu cele mai evidente și simple răspunsuri. Gândește, compară, analizează, caută sensul ascuns.

FECIOARĂ - Folosește-ți influența asupra tuturor cunoștințelor, prietenilor și altor persoane adunate în jurul tău și vei fi surprins de câte rezultate practice poți obține ca lider și organizator. O perioadă bună pentru cercetări de marketing, publicitate și pentru risc rezonabil. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șansa să obții condiții și mai atractive decât cele la care  ai sperat.

Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete

 

BALANȚĂ - Ai multe lucruri diferite de făcut și este foarte greu să te concentrezi pe unul singur, dar trebuie să clarifici cumva situația. Cel mai probabil, unele dintre activitățile tale și-au pierdut sensul și nu te mai entuziasmează atât de mult. Este un moment bun pentru a reînnoi cooperarea cu partenerii, dar și pentru a călători.

SCORPION - Romantismul și popularitatea crescută te pot împiedica să te concentrezi pe afaceri.  Călătorește, cunoaște oameni noi, încearcă mâncăruri necunoscute. Veți simți că lumea a devenit mai  interesantă.

SĂGETĂTOR - Înțelegi câți  parteneri potențiali sunt în jurul tău și vrei să profiți la maximum. Abundența de lucruri interesante și hobby-uri te va trage în direcții diferite. Încearcă să nu te grăbești prea mult, altfel, mai târziu, vei regreta deciziile luate în grabă. Săptămâna de bun augur pentru oamenii creativi care caută noi moduri de a se exprima.

Horoscop. Semnele zodiacale care sunt cei mai buni soți, clasate de la cel mai bun la cel mai rău

 

CAPRICORN - Deja a început să ți se pară că lumea nu are granițe și că totul  este posibil.  Rolul acestei săptămâni este să-ți arate  că nu poți face mare lucru pe fugă și că este timpul să treci  de la promisiuni și idei  la acțiune. Un plan bine gândit te va ajuta să nu uiți nimic și să te concentrezi pe afaceri, care îți vor aduce  rezultatul  dorit.

VĂRSĂTOR - Te vei distra copios mergând într-o excursie cu persoana iubită sau cu un grup de prieteni buni, dar încearcă să limitezi costurile. Lucurilie sunt instabilă în sfera profesională, dar este important să nu grăbești nimic și să aștepți. Dacă ț se oferă un post superior sau să-ți asumi o responsabilitate serioasă, amână decizia până la jumătatea lunii viitoare. 

PEŞTI - O săptămână foarte agitată și o varietate de lucruri, adesea incompatibile între ele. Poate că este mai bine să abandonați, deocamdată, acele lucruri care necesită atenție și concentrare. Mai bine  mergeți la expoziții și conferințe, călătoriți mai mult. Pot exista probleme în relațiile conjugale. Evită să iei decizii pentru o perioadă lungă de timp.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel