Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul săptămânii 29 august - 4 septembrie: Gemenii își schimbă locul de muncă. Bat clopote de nuntă pentru Fecioare. Previziuni complete
WhatsApp
Săptămâna 29 august – 4 septembrie va fi relativ calmă față de lunile precedente – iulie și august 2022. Luna care este în creștere promovează activitatea în afaceri, rezolvarea problemelor sociale și protejarea intereselor.
Horoscopul săptămânii 29 august - 4 septembrie - Gemenii își schimbă locul de muncă. Bat clopote de nuntă pentru Fecioare. Previziuni complete. Sursa - pixabay.com

Săptămâna este favorabilă stabilirii noilor contacte. În aceasta perioada este posibil sa întâlnești pe cineva care îți va fi de mare folos în viitor. Noii prieteni vă vor ajuta să găsiți răspunsuri la probleme și să ieșiți din situații neplăcute, spune astrologul Marina Skadi.   

BERBEC - Inițiativele tale vor fi apreciate. Profită de șansa oferită, chiar dacă există riscuri. O acțiune imediată, adaptabilitatea rapidă, la condițiile existente sunt condițiile pentru succes. Perioada este potrivită pentru stabilirea relațiilor și eliminarea contradicțiilor cu rudele.

TAUR - O perioadă bună pentru tranzacții riscante, investirea resurselor în proiecte pe termen lung, achiziții costisitoare. Mobilitatea în promovarea intereselor tale atrage atenția celorlalți, în special a reprezentanților sexului opus. În timpul săptămânii există oportunități bune de a construi relații cu membrii familiei, prietenii și vecinii. O perioadă bună pentru treburile casnice, discutarea planurilor de familie, rezolvarea problemelor.

GEMENI - Moment potrivit pentru a căuta un loc de muncă, pentru discuții serioase cu șefii  și pentru căutarea sprijinului de la superiori. Mintea este ascuțită și perceptivă, astfel încât trebuie să poți profita la maximum de orice situație. Declarați-și interesele, promovează  ideile tale și exprimă public anumite subiecte: vei fi auzit și vei primi  ceea ce ceri.

Horoscop rune 29 august - 04 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Leul e sfătuit să-și facă bagajele, Balanța e pusă pe ceartă - previziuni pentru toate zodiile

 

RAC - O săptămână liniștită, atât la serviciu, cât și acasă: viața se desfășoară fără surprize. Relațiile bune cu colegii și partenerii de afaceri contribuie la o muncă eficientă. Circumstanțele sunt favorabile pentru tranzacțiile de cumpărare și vânzare, precum și pentru obținerea de beneficii în orice domeniu al vieții. Folosește acest timp pentru cele mai importante lucruri, concentrează-te pe propriile interese și totul va decurge așa cum îți dorești.

LEU - În timpul săptămânii, circumstanțele te obligă să faci față problemelor organizaționale, să aloci resurse, să te angajezi într-o muncă responsabilă și să creezi o stabilitate financiară. O oportunitate grozavă de a urca pe avansa în carieră, de a ocupa o poziție socială mai înaltă și de a obține  sprijin de la șefi.  

FECIOARĂ - Competitivitatea și abilitățile mentale practice cresc. Perioadă de oportunitate, comunicare eficientă cu angajații, partenerii, șefii. Un moment favorabil pentru relațiile personale, planificarea viitorului cu persoana iubită, începerea unei vieți împreună și logodna.

Horoscop special. Zodiile care s-au născut norocoase și nativii care ar trebui să muncească de două ori mai mult pentru a reuși

BALANȚĂ -  Încep o serie de evenimente care se vor referi la parteneriate, atât în ​​sfera personală, cât și în cea de afaceri. Se vorbește mult despre afacerile partenerului sau ale partenerilor de afaceri. În timpul săptămânii, își vei perfecționa modul de a-ți exprima talentele și abilitățile.

SCORPION - Activități colective, proiecte comune, participarea la evenimente publice au succes. Abilitățile tale intelectuale și perspicacitatea în afaceri vor fi apreciate. Ai toate șansele și oportunitățile de a ocupa o poziție de conducere. De asemenea, fii pregătit pentru discuții cu concurenți, experți în diverse domenii ale vieții.

SĂGETĂTOR - Viața de zi cu zi este plină de  conversații și evenimente, al căror scop este schimbul de opinii cu colegii, partenerii, șefii. Pot apărea dezacorduri și dispute, dar acest lucru nu ar trebui să dăuneze muncii. Un moment bun pentru a vă face publicitate sau pentru a vă prezenta rezultatele muncii.  

Horoscop special. Numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO. Vezi în ce zi trebuie să-ți încerci norocul

 

CAPRICORN - Neînțelegerile cu cei din jur aduc cauza eșecuri în proiecte, care inițial erau promițătoare. Acum nu este momentul potrivit să pui pe primul loc propriile condiții și interese. Încearcă să rezolvi problemele care te preocupă prin intermediari și fii pregătit să  cedezi acum pentru a obține ceva mai târziu. Săptămâna este favorabilă activităților individuale, muncă la distanță și reflecții în singurătate.

VĂRSĂTOR - Moment favorabil pentru negocieri,  organizare de evenimente online. Reușești să-ți exprimi clar și viu gândurile, să comentezi evenimentele și să modelezi opinia publică. Încearcă să răspunzi calm la toți stimulii mentali și la provocatorii care încearcă să te enerveze. Fii calm în privința celorlalți, dar ar trebui să arăți fii sever cu tine.

PEŞTI - O perioadă de regândire  a stilului propriu de comportament și comunicare. Circumstanțele te obligă să-ți schimbi sfera profesională, să dobândești cunoștințe suplimentare, să-ți îmbunătățești calificările. Poate că a venit momentul să-ți schimbi radical viața: să schimbi locul de muncă  sau să te muți în alt oraș sau țară.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel