Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai: Gemenii își vor schimba radical viața, iar Leii, supuși unor teste. Previziuni complete
WhatsApp
Pe 30 aprilie va avea loc o eclipsă de Soare în Taur, la ora 21:41, care va deschide coridorul de primăvară al eclipselor (30 aprilie - 16 mai 2022). Săptămâna aceasta vor avea loc multe evenimente semnificative din punct de vedere social, care se vor relaxa în următorul an și jumătate. Vorbim despre probleme materiale, bani, proprietăți, precum și sănătate, susține astrologul Marina Skadi.
Horoscop 26 mai. Taur, vei petrece câteva momente de singurătate. Leu, poți face orice îți dorești. Previziuni complete

BERBEC - Săptămâna care vine nu este cel mai bun moment pentru a începe lucruri noi, ci o perioadă grozavă pentru a finaliza ceea ce nu mai este început. După coridorul eclipsei, viața ta se va schimba, așa că trebuie să te pregătești pentru o nouă perioadă. Intuiția devine mai acută, ceea ce te va ajuta să obții răspunsuri la cele mai complexe sarcini, care păreau de nerezolvat. 

TAUR - Circumstanțele acestei săptămâni vor determina evenimentele următoarelor 6 luni. Seara de 30 aprilie este momentul perfect pentru a-ți nota toate planurile, dorințele, speranțele și visele. Săptămâna aceasta vă deschide perspective mari în viitor. Este mai bine să vă abțineți de la noi cunoștințe în această săptămână, iar călătoriile pot fi fără succes. Concentrează-te pe tine și pe viața ta interioară și acordă atenție relațiilor existente.

GEMENI - În ziua eclipsei, Mercur intră în Gemeni, așa că te poți aștepta la transformări constructive în multe domenii ale vieții. Poate vrei să te muți în altă țară și să-ți schimbi radical viața. Imediat după finalizarea coridorului de eclipsă, îți vei putea realiza, în siguranță, toate planurile. În următoarele șase luni după eclipsa din 30 aprilie, vei avea noroc. Așa că luați în serios ceea ce vi se întâmplă în această săptămână.

Horoscop rune 25 aprilie - 01 mai 2022, cu Mihai Voropchievici: A ieșit Vunjo pentru Gemeni! Săgetător, pregătește-te de o schimbare majoră

 

RAC - Nu este o săptămână ușoară, deoarece, la orice eclipsă, ia parte și Luna, planeta care te guvernează.  Poate fi o deteriorare a bunăstării, o dispoziție proastă, o schimbare forțată a planurilor. Cel mai bun lucru pe care îl poți face, în următoarea săptămână, este să te relaxezi, să fii atent la sănătate și, cel mai important, să nu fii nervos, să eviți să comunici cu persoanele toxice. După încheierea coridorului de eclipsă, vei avea ocazia să atingi un nou nivel de comunicare în societate, în special cu străinii.

LEU - Cu siguranță o să fii bine, dar săptămâna aceasta încă vei fi supus unor teste. Planeta care te guvernează este Soarele, așa că vei simți eclipsa de  pe 30 aprilie mai mult decât oricine altcineva. Pot apărea probleme cu sistemul cardiovascular, slăbiciune și nervozitate. Această eclipsă de soare își va deschide posibilitatea călătoriilor  în străinătate. Dacă lucrați cu parteneri străini, cooperarea va fi fructuoasă, veți simți rezultatul imediat după sfârșitul coridorului de eclipsă.

FECIOARĂ - Există șansa de a face față agresiunii altora, așa că ai grijă de tine. Evită situațiile limită, nu reacționa la provocări. O perioadă favorabilă pentru studiu și muncă care necesită acuratețe. Planeta care te guvernează, Mercur, se află într-un statut puternic din 30 aprilie, așa că săptămâna viitoare și următoarea sunt ideale pentru activitatea intelectuală. Un moment excelent pentru reflecție, meditații, schimbări profesionale, revizuirea obiectivelor vieții.

 

Horoscop. Nativii din trei semne ale zodiacului, ghinioniștii luni mai. Vor da de necazuri mari

 

BALANȚĂ - În relațiile personale, totul s-ar putea să nu iasă așa cum ți-ai dori, nu ar trebui să pui speranțe mari într-un partener. Este timpul să-ți eficientizezi viața, să faci ceea ce ai amânat de mult timp, să planifici lucrurile pentru următoarele 6 luni. O perioadă bună pentru a vă pregăti pentru o avansare în carieră, puteți găsi cursuri de perfecționare și vă puteți decide asupra planurilor de carieră. Mergeți mai departe și fiți mai îndrăzneți. Cu puțin efort, veți putea intra în fluxul norocului.

SCORPION - O săptămână încărcată, ca tot coridorul eclipselor 30 aprilie - 16 mai 2022. Fiți atenți la plaurile voastre, nu trebuie să fiți ținut captiv de amintirile negative. Aveți pretenții față de partener. Este puțin probabil ca din această nemulțumire să fie bună pentru sănătatea ta mintală. Unele boli cronice, în special cele legate de metabolismul din organism, se pot agrava.

SĂGETĂTOR - O săptămână de revelații, găsirea sensului vieții. Latura ascunsă, adevărată a vieții umane se deschide în fața ta. Poate că te vei găsi responsabil de implementarea unei misiuni sociale, a unui proiect important, a unui eveniment public. Te poți ocupa de orice slujbă, așa că ia inițiativa, fii activ în viața ta publică. În ceea ce privește viața personală și treburile de familie, zilele sunt destul de favorabile.

 

Horoscop. Norocul va dăinui asupra acestor 5 semne zodiacale care vor sărbători Paștele pe valul iubirii și al succesului

 

CAPRICORN  - Săptămâna este plină de evenimente, în special legate de muncă și acte. Vei avea multe întâlniri cu oameni diferiți. Cele mai afectate sunt sferele jurisprudenței, fiscalității și a finanțelor. Acum se pun bazele relațiilor. Dar fii extrem de atent când iei o decizie finală, pentru că, după coridorul eclipsei, prioritățile tale se pot schimba. Fii atent la detalii, nu fi leneș, altfel planurile bune inițial se pot destrăma.

VĂRSĂTOR - O mulțime de conversații, corespondență, întâlniri cu oameni noi care aduc mai multă oboseală decât un rezultat real. Acum nu este cel mai bun moment pentru a vă planifica, este mai bine să vă concentrați pe ceea ce aveți în acest moment. Săptămâna este potrivită pentru proiecte care au trecut deja de etapa de pregătire, precum și pentru activități sociale, relații internaționale. Dacă sunteți deja implicat în aceste domenii, atunci majoritatea planurilor vor fi realizate.

PEŞTI -  Poți avea suișuri și coborâșuri mari, dar este totuși o săptămână foarte interesantă. În zilele următoare, poți maximiza implementarea multora dintre programele tale de viață, în special în domeniul profesional. De asemenea, o mulțime de evenimente vor contribuie la popularitatea ta. Încearcă să lucrezi în echipă, să arăți o poziție socială activă, iar apoi, timp de șase luni, după 30 aprilie vei fi în centrul atenției. Perioada emoțională pentru sfera relațiilor personale.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel