Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul săptămânii 10-16 octombrie: Se deschid uși noi pentru Capricorn. Vărsătorii, sfătuiți să fie cumpătați, deoarece vin vremuri grele. Previziuni complete
WhatsApp
Săptămâna nu este ușoară, pentru că au loc schimbări globale, nivelul de tensiune în întreaga lume rămâne ridicat, iar acest lucru provoacă un sentiment de anxietate. 
Horoscopul săptămânii 10-16 octombrie - Se deschid uși noi pentru Capricorn. Vărsătorii, sfătuiți să fie cumpătați, deoarece vin vremuri grele. Previziuni complete

BERBEC - Comunicarea cu persoanele pozitive  te ajută să faci față  anxietății și îndoielilor provocate de evenimente din jur. Nu te descuraja sub nicio forma, acum trebuie sa mergi înainte. Ai grijă de resurse, nu-și asuma mult decât poți face. Efortul fizic intens îți este contraindicat, spune astrologul Marina Skadi.

TAUR -  Un moment bun pentru a te concentra asupra dorințelor tale, pentru a reevalua relația și pentru a decide cu cine ești gata să mergi în continuare. Pe parcursul săptămânii pot apărea situații în care va fi necesar să se facă o alegere, inclusiv în relațiile personale. Analizând evenimentele  și experiențe trecute, vei putea găsi răspunsuri la multe întrebări.

GEMENI - Un moment bun pentru a restabili contactele în familie, pentru a elimina conflictele și pentru a găsi înțelegere reciprocă. În timpul săptămânii, sunt utile călătoriile de afaceri. Dacă te străduiești de mult să pleci în străinătate sau să stabilești parteneriate cu străini, fă-o acum.

Horoscop special. Care este lucrul cel mai enervant la zodii: Berbecul este autoritar, Taurul încăpățânat, iar Scorpionul suspicios

 

RAC - Reapar problemele nerezolvate din relațiile personale. Săptămâna este foarte importantă în ceea ce privește planificarea și viziunea pe termen lung. Este timpul să-ți recunoști greșelile, să câștigi experiență de viață și să te decizi asupra planurilor de viitor.

LEU - Există o mare dorință de a merge departe, de a rupe legăturile cu oameni cu care ai parcurs un anumit drum de viață. O săptămână de eliberare de conexiuni toxice și de negativitate. Gândește-te de zece ori înainte de a spune ceva sau de a lua o decizie. Călătoriile pe distanțe lungi sunt favorabile și te vor ajuta să faci conexiuni utile, să îndepărtezi obstacolele în atingerea obiectivelor și să câștigi încredere într-un viitor fericit.

FECIOARĂ -  Este timpul să profiți de eforturile anterioare. Vei avea ocazia să participi la diverse evenimente, să aplici cunoștințele dobândite și să câștigi din ele. O perioadă interesantă pentru sfera relațiilor personale.

Horoscop special. Octombrie 2022, o lună dezastruoasă pentru aceste zodii. Patru nativi vor avea una dintre cele mai proaste perioade ale anului

 

BALANȚĂ - E timpul să scapi de complexele interne și să-ți echilibrezi starea emoțională. Sunt activate abilitățile mentale, ceea ce îți permite să fii mai eficient și creativ. O perioadă favorabilă pentru parteneriate, căutarea unui loc de muncă și cooperare. În sectorul financiar, nu vei avea prea mult succes, dar ofertele primite de la potențialii angajatori nu trebuie respinse, chiar dacă nu sunt foarte atractive.

SCORPION - Săptămâna este favorabilă afacerilor financiare și soluționării problemelor personale. Poți apela la superiori pentru ajutor și sprijin. Intuiția este ascuțită și s-ar putea să simți că vei avea parte de schimbări global. Ai grijă de sănătatea.

SĂGETĂTOR - Vei avea parte de călătorii și diferite oportunități. Analizează cu atenție tot ce apare în viața ta și alege doar ceea ce este disponibil pentru o anumită perioadă de timp. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei avea noroc.

Horoscop compatibilitate zodii. Balanță, ai șansa de a readuce relația pe drumul cel bun. Peștii sunt cuprinși de gânduri. Previziuni complete

 

CAPRICORN - Dacă te afli într-o situație dificilă, atunci intuiția îți poate sugera calea de ieșire din impas și îți poate deschide uși noi. Nu uita de părinți, acordă atenție copiilor, care acum au nevoie de sprijinul tău. Abundența de contacte și informații te poate obosi și vei lua decizii pripite. Nu trebuie să ai încredere în informațiile promițătoare, dar neverificate în acest moment, deoarece se pot dovedi a fi înșelătoare.

VĂRSĂTOR - Vei influența multe persoane, îți vei promova cu succes proiectele și vei face conexiuni utile. Zile favorabile pentru multe tipuri de activitate intelectuală, lucru cu documentele și comunicare. Fii atent la bani: acum nu este momentul să cheltuiți. 

PEŞTI - Activitatea socială este bună pentru tine: fii la vedere, comunică cu oamenii. Atenție însă la furturi și escroci, nu  te implica în fraude și intrigi. O săptămână de evenimente neașteptate și schimbări de planuri. Ai încredere în cei cu care au trecut deja prin greutățile vieții și fii atent când îți faci noi cunoștințe.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel