Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul femeilor. Secretul personalității româncelor în funcție de zodie și cele 4 elemente din astrologie: De la îngeri la demoni
WhatsApp
Martie este luna femeilor. Pentru cele mai gingașe ființe, vă prezentăm un zodiac inedit: Horoscopul femeilor, care dezvăluie trăsături ale personalității în funcție de zodie și cele 4 elemente din astrologie: Apă, Aer, Pământ și Foc.
Horoscopul femeilor. Secretul personalității româncelor în funcție de zodie și cele 4 elemente din astrologie: De la îngeri la demoni

Fiecare dintre femeile zodiacului are un set unic de caracteristici. Cunoașterea caracterului tău în conformitate cu semnul zodiacal poate ajuta o femeie să își găsească vocația în cariera și să aibă relații stabile în viața personală, iar pentru un bărbat - să înțeleagă lumea interioară a alesei sale.

Poziția planetelor la momentul nașterii determină ce impresie le faci celor din jur, ce produse cosmetice se potrivesc cel mai bine pielii tale și chiar cine va fi partenerul ideal de viață și cum va fi relația ta cu el. 

Zodiacul este împărțit în 4 părți, în funcție de elementele Apă, Aer, Pământ și Foc. Astfel avem câte 3 zodii guvernate de fiecare dintre aceste elemente.

Horoscopul femeilor din zodiile de Apă

 

Femeia Rac

Fetele născute sub semnul Racului sunt patronate de Lună. Sunt firi foarte temperamentale, senzuale și în același timp romantice. Ele, la fel ca patronul lor, nu pot rămâne într-o singură stare mult timp, au nevoie de emoții vii și experiențe emoționale care perturbă cursul calm al evenimentelor. În timp, devin mame minunate. Cu toate acestea, dacă o fată Rac nu învață să-și gestioneze emoțiile, ea se poate transforma într-o luptătoare agitată și capricioasă.

Dacă lucrează cu Ego-ul și dorește să-și controleze starea emoțională, atunci, învățând din propriile greșeli, acumulează rapid experiență de viață și are o perspectivă largă. În anii tineri, femeia Rac se distinge prin inconstanță și dorința de a-și găsi „eu-ul”, de a-și dezvălui unicitatea, de a-și dezvălui secretul fericirii.

 

Femeia Scorpion

Horoscopul femeilor.. Expresia „femeie puternică” sau „femeie cu caracter” este despre ele, deși pot înfățișa cu pricepere slăbiciunea, sentimentalitatea și vulnerabilitatea. Dacă își dorește, poate subordona pe oricine voinței lor. Datorită abilităților intuitive bine dezvoltate, Scorpionii își pot face propriile ajustări în lumea din jur. Ei nu recunosc semitonurile în dragoste: fie pasiune nebună, fie ură arzătoare.

Caracterul fetelor semnului zodiacal Scorpion se caracterizează prin impulsivitate, neînfrânare, irascibilitate. De dragul unei familii, a carierei sau din tendința auto-dezvoltare, ele sunt pregătite pentru aproape orice.

 

Femeia Pești

Este important ca aceste femei să se simtă în siguranță. Femeile Pești își doresc să fie „pentru” soții lor. Sunt gata să aibă încredere în tovarășul lor în orice și să-l urmeze până la capătul lumii - acesta este un act foarte frumos și cu adevărat feminin. Aceste femei pot observa la un bărbat astfel de avantaje pe care alții nu le-ar putea aprecia.

În timpul comunicării cu o femeie Pești, interlocutorul se simte confortabil și liber, de parcă s-ar cunoaște de mulți ani. Îi poți spune despre dureros, poți cere sfaturi. Puteți auzi oricând cuvinte de susținere de la Pești. Dacă Peștii se îndrăgostesc de cineva, atunci acesta este pentru totdeauna. Ei pot avea sentimente sincere și își pot surprinde în mod constant pe alesul. Peștii nu spun nimic nepăsător, încercând să nu jignească interlocutorul. Sunt diplomați excelenți care pot aprecia importanța cuvintelor simple, preferându-le în fața cadourilor scumpe.

De regulă, femeile Pești evită conflictele și rămân calme în orice situație, deci nu au dușmani. Alegând între o viață calmă, cumpătată și îmbogățire, o vor prefera întotdeauna pe prima. Ele iubesc natura și nu se satură să contemple frumusețea ei. Peștii sunt sentimentali și senzuali, dar calea către inima lor nu este atât de ușoară. Aceste femei sunt sigure că toate problemele pot fi rezolvate, de aceea sunt calme cu privire la viitorul lor.

Femeilor Pești le place să fie de ajutor. Puteți apela întotdeauna la ei pentru ajutor sau sfaturi. Dacă o persoană trebuie să vorbească, o va asculta întotdeauna, o va susține și va spune o poveste similară din viața lor. Astfel de femei devin soții foarte bune. Principalul lucru nu este să o privești de oportunitatea de a rămâne fidelă pentru ea însăși, de a acționa nu numai în interesul altora, ci și în al ei.

 

Horoscopul femeilor din zodiile de Aer

 

Femeia Gemeni

Aceste femei atrag instantaneu atenția și trezesc interesul celorlalți. Le place să experimenteze și să-și completeze baza de cunoștințe, prin urmare nu tolerează conservatorismul și monotonia. Alegând un partener de viață, ele ezită mult timp, cântărind toate avantajele și dezavantajele. Prin urmare, sunt necesare acțiuni decisive de la un om, acesta trebuie să-și dovedească fiabilitatea și unicitatea. În acest caz, improvizația nu va lipsi și, în același timp, partenerul va trebui să se gândească cu atenție la fiecare lucru mic.

Gemenii au o memorie bună, o minte flexibilă și abilitatea de a gândi și de a analiza neobosit, deși destul de des logica lor sfidează explicația. Iubesc independența. Gemenii sunt plini de contradicții, de exemplu, pot câștiga mulți bani și nu au niciun interes pentru ei. Sunt foarte romantici și apreciază o relație de dragoste, dar nu vor permite niciodată partenerului lor să le încalce libertatea. Gemenii sunt foarte creativi și adesea devin creativi.

Horoscopul femeilor: Natura fetelor semnului zodiacal Gemeni este foarte controversată. Femeile Gemeni știu să analizeze situațiile și să tragă concluziile corecte, dar nu le place să-și amintească greșelile. Relațiile familiale se bazează pe principiul parteneriatului: nu există responsabilități „pur feminine” sau „pur masculine” în casă - totul este împărțit în mod egal. Acordarea atenției Gemenilor și manifestarea în mod regulat a iubirii îi va face fericiți.

 

Femeia Balanță

Balanța se caracterizează prin bunătate și încăpățânare incredibilă. Au un simț sporit al dreptății. Caracterul fetelor zodiei Balanță este moale și echilibrat. Sunt foarte feminine. Aceste femei au gust bun. Ei pot alege un stil pentru ei și pentru bărbatul lor. Dacă apare nevoia, ei sunt pregătiți să își asume responsabilitățile unui partener, păstrându-și în același timp harul și tandrețea. Balanței îi pasă mult de aspectul lor, așa că își iau întotdeauna timp să-și facă părul și să se machieze.

Femeile Balanță sunt extrem de inteligente. Își controlează perfect emoțiile și arată complet calm în orice situație. Dacă haosul domnește în jurul lor, ei nu își vor pierde calmul și vor găsi cu siguranță o soluție la problemă. Nu vor da niciodată sfaturi inutile, așa că ar trebui să le ascultați.

Când se confruntă cu o persoană negativă, Balanta încearcă să-și schimbe energia negativă. Dacă acest lucru eșuează, atunci pur și simplu încetează să comunice cu el. Femeile Balanță arată fragile și lipsite de apărare, deși în realitate acest lucru este departe de a fi cazul. Sunt foarte buni  șefi și le place când alții sunt de acord cu părerea lor.

Atunci când alege un partener de viață, Balanța va acorda preferință unui bărbat dintr-un semn zodiacal compatibil, ascultând nu numai dictatele inimii, ci și mintea. Aceasta este menținerea echilibrului. Balanța iubește oamenii frumoși, sinceri și inocenți. Acestea sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă prietenii lor. Femeile Balanță sunt foarte indecise, așa că una dintre sarcinile principale ale unui partener este de a insufla încredere în ea.

 

Femeia Vărsător

Femeile născute sub semnul Vărsătorului sunt patronate de Uranus. Înzestrate cu un spirit rebel, ele sunt foarte fermecătoare și ambițioase. În același timp, fiind reprezentante ale crucii fixe, aceste femei iubesc stabilitatea atât în ​​muncă, cât și în relații.

În mod convențional, femeile Vărsător pot fi împărțite în 2 grupe: femei inteligente informale și „lupoaice“ dominatoare. Vărsătorii lupi sunt de obicei singuratici, în ciuda faptului că sunt întotdeauna înconjurați de oameni.

Caracterul unei fete în semnul zodiacal Vărsător nu poate fi numit ușor. Este destul de dificil să lucrezi sub îndrumarea unei astfel de femei, deoarece pentru a atinge scopul folosește toate mijloacele disponibile: farmec, viclenie și autoritarism.

 

Horoscopul femeilor din zodiile de Pământ

 

Femeia Taur

Femeile născute sub semnul Taurului se află sub auspiciile lui Venus, planeta frumuseții. Sunt firi calme și vulnerabile. Uneori le este greu să ia orice decizie, care este „punctul lor slab”. Pentru a-și ascunde temerile și vulnerabilitățile de ochii curioși, sunt obligate să dea dovadă de încăpățânare. Adesea, incertitudinea și teama de noutate le fac să renunțe la oportunități promițătoare.

Femeile Taur sunt îndrăgostite constant. A rupe o astfel de alianță este împiedicată de milă și frică de viitor. Taurul se pricepe la empatie și compasiune. Oamenii vin la ei pentru a-și împărtăși durerile și necazurile. Taurii sunt buni prieteni loiali.

În mod convențional, puteți defini 2 tipuri de Taur: femeile care tânjesc după fericirea personală și femeile care doresc pacea fără obligații. De obicei, aceștia sunt indivizi creativi. Gătesc bine și gustos. Le place să facă stocuri, care uneori ajung la mania tezaurizării.

 

Femeia Fecioară

Femeile Fecioare sunt sub auspiciile lui Mercur. Sunt blânde și inteligente, caracterul lor este foarte blând. Fecioarele nu acordă prea multă importanță relațiilor și adesea nu își pot găsi partenerul pentru o lungă perioadă de timp. Sunt pragmatici și capabili să-și mențină sănătatea în orice situație, astfel încât să poată trăi singuri, simțindu-se destul de confortabil. Nimic și nimeni nu le încalcă pacea și ordinea stabilită a lucrurilor. Se scufundă în muncă și trăiesc pentru propria lor plăcere, uneori legând scurte rrelații romantice. Dacă Fecioarele nu reușesc să-și dea seama de feminitatea lor, atunci în timp, o fată drăguță se poate transforma într-o amantă strictă cu un aspect extravagant.

Horoscopul femeilor: Femeile Fecioară sunt gospodine și mame minunate, dar își pot hărțui membrii familiei cu pedanterie excesivă în unele chestiuni. Atâta timp cât aceste femei vor avea ocazia să-și învețe bărbatul „înțelepciunea”, el se va simți confortabil cu ea. De regulă, în astfel de uniuni, Fecioarele se transformă treptat în mentori sau bone eterne, ceea ce nu le aduce deloc plăcere. Nu vor asta! Pedanteria Fecioarelor, care înnebunește familia, o ajută foarte mult în domeniul profesional, făcându-le muncitoare responsabile și valoroase.

 

Femeia Capricorn

Pentru femeile din Capricorn, familia este întotdeauna o prioritate. Nicio avansare în carieră, poziție în societate sau câștiguri ridicate nu va umbri pe cineva drag și acasă. Pentru toate necazurile lor, Capricornii dau vina pe circumstanțe. Autocritica nu este pentru ei. Sunt deosebit de afectați dacă cineva apropiat își exprimă nemulțumirea. Toate acțiunile lor sunt explicate simplu: „Am decis așa”.

Femeia Capricorn va găsi fericirea dacă o persoană bogată devine aleasă de ea. Casa ei va fi în perfectă ordine și își va aduce iubirea pentru soț la perfecțiune.

 

Horoscopul femeilor din zodiile de Foc

 

Femeia Berbec

Femeile Berbec vor prefera singurătatea în fața societății bărbatului „oarecare”. Dar dacă se îndrăgostesc, se vor preda complet și total sentimentelor în creștere. Alesul lor nu va suferi cu siguranță din lipsă de atenție.

Dacă femeile Berbec sunt presate sau „conduse”, atunci ele pot deveni instigatoarele conflictului. Cei mai buni tovarăși de viață pentru Berbec sunt bărbații care pot rezista presiunii altor femei. „Iubirea” și „provocarea” sunt principalele caracteristici ale acestui semn.

Berbecul întotdeauna și în toate găsește pozitiv. Pentru a câștiga favoarea acestor femei, trebuie să fie complimentate. Ele doresc admirație. După ce i-ai oferit Berbecului câteva momente fericite, poți simți gustul încântării lor timp de câteva săptămâni.

Femeile Berbec se simt adesea geloase. Sunt naturi loiale, temperamentale și încrezătoare în sine. Reprezentantele acestui semn iubesc și știu cum să lucreze din greu, astfel încât să devină oameni de afaceri de succes sau să își construiască o carieră bună.

 

Femeia Leu

Femeile Leu sunt ca un diamant: frumoase, luminoase, fermecătoare, atractive. Știu propria lor valoare, așa că nu sunt „dure” pentru toți oamenii. Un bărbat care este 100% încrezător în abilitățile sale poate încerca să câștige inima unei astfel de femei. Oamenii sunt foarte atrași de maniera și dorința lor de a comunica.

Leoaicele sunt foarte pasionate de complimente rafinate și știu să le distingă de frazele obosite, așa că în perioada „buchet de flori și bomboane”, bărbații vor trebui să-și pună la treabă creierul. În opinia lor, un compliment ar trebui să fie la obiect și să conțină în același timp câteva cuvinte speciale.

Dacă există un partener demn lângă o femeie Leu care îi îndeplinește cerințele ridicate, atunci ea poate fi dulce, grijulie, afectuoasă și foarte loială. Aceste femei nu vor aprecia niciodată un „bibelou drăguț” ca un cadou dacă știu că alesul lor este departe de a fi un om sărac.

Leoaicele adoră pur și simplu lucrurile scumpe și frumoase: haine, încălțăminte, accesorii. Caracterul fetei se distinge prin răzvrătire și voință. Există două căi către inimă: să-i permiți să facă orice îi vine în cap sau să ia o poziție dominantă. Dacă un bărbat este bun în pat, atunci ea va închide cu ușurință ochii cu privire snobismul său. Leoaicele nu se simt geloase, dar pot provoca un partener să „înveselească” relația.

Femeile Leu sunt întotdeauna îmbrăcate elegant și frumos. Rareori se plâng. Aproape nu există defecte în ele.

 

Femeia Săgetător

Femeile Săgetător se caracterizează prin onestitate și sinceritate. Nu vor ocoli niciodată adevărul, ceea ce îi caracterizează drept prieteni foarte buni. Ei nu măgulesc degeaba și pot insufla unei persoane o astfel de încredere în abilitățile sale încât va fi gata să mute munții.

Horoscopul femeilor. Caracterul femeii Săgetător este foarte independent, ceea ce uneori o împiedică să construiască relații armonioase. Femeile Săgetător recurg adesea la sarcasm, care, combinat cu încrederea în sine, poate răni grav persoana care le-a declanșat furia. Într-o relație cu un partener, acestea pot fi prieteni foarte buni, ceea ce se manifestă printr-un sprijin neobosit în orice situație. Astfel de femei nu vor tolera niciodată să fie manipulate sau „folosite”, prin urmare, dacă cineva are nevoie de ajutorul lor, este suficient doar să spună despre asta.

Săgetătorii sunt foarte eleganți, responsabili și încrezători în abilitățile lor. Acestea sunt naturi romantice care acordă o mare importanță tuturor detaliilor dragostei, de exemplu, data și circumstanțele primei întâlniri sau a sărutului. Își vor aminti pentru totdeauna aceste momente importante pentru ele, dar nu vor spune niciodată acest lucru. Femeile Săgetător sunt pline de optimism, ceea ce le permite să-și păstreze sufletul tânăr mult timp și să atragă bărbații.

Aceste femei au o minte ascuțită și un bun simț al umorului, deci este întotdeauna ușor și distractiv cu ele. Săgetătorii sunt naturi foarte pasionale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel