Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop Ziua Femeii 2021. Modul în care 8 martie va avea impact asupra fiecărei zodii. O importantă mișcare astrologică!
WhatsApp
De Ziua Femeii 2021, horoscopul va fi condiționat de o importantă mișcare astrologică. Pe 8 martie, Venus este în Taur făcând conjuncție cu Uranus, astfel încât cuvântul care definește această dată va fi reînnoire. În acest fel, perspectiva multor femei se va schimba, astfel încât propunerea va fi de a scăpa de etichete mai mult ca niciodată.
Horoscop 19 mai. Fecioarele vor fi puse sub presiune; Pești, nu îți pierde logica! Viitorul tău depinde de asta: Previziuni complete

Venus, în conjuncția cu Uranus, planeta marilor schimbări, aflată, de asemenea, în Taur, aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație în dragoste. 

Citește și: Horoscop 8 Martie. Topul celor mai frumoase și periculoase femei ale zodiacului: Te numeri printre ele?

 

Horoscop pentru semnele de Foc - Berbec, Leu, Săgetător

 

De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele din aceste semne de foc vor înțelege foarte bine că energia masculină fac parte din ele. Cu toții avem femininul și masculinul în interior. Nu se tem de concurență. Și au puterea să iasă în lumea muncii și să caute poziții de conducere.

 

Horoscop pentru semnele de Pământ - Taur, Fecioară, Capricorn

 

Ele înțeleg că ciclurile și ritmurile sunt necesare. Funcționează și structurează. Nu sunt interesate de superficial. Foarte înțelepte, ele știu că bătrânețea face parte din viață și nu se tem de trecerea timpului.

 

Horoscop pentru semnele de Aer - Gemeni, Balanță, Vărsător

 

Sunt multe femei împreună! Ele știu că nu au un singur rol în societate. Sunt libere, aleg modul în care vor să trăiască. Angajate în idealurile lor, empatice și combative. Sunt deschizătoare de căi naturale pentru ceilalți.

 

Horoscop pentru semnele de Apă - Rac, Scorpion, Pești

 

Ele ne învață că maternitatea este o cale posibilă, dar că nu este singura. Iubirea este foarte importantă pentru a fi fericit. A fi vulnerabil nu înseamnă că ești slab. Și că plânsul și capacitatea de a te preda sunt ceva frumos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel