Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop week-end. Gemenii și Vărsătorii să se pregătească pentru ce e mai rău; Leul își va putea împlini visele între 19 și 21 august 2022
WhatsApp
Trei zodii vor avea un noroc fabulos în acest sfârșit de săptămână, în timp ce două semne zodiacale trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău înainte de sfârșitul week-endului.
Horoscop week-end. Gemenii și Vărsătorii să se pregătească pentru ce e mai rău; Leul își va putea împlini visele între 19 și 21 august 2022

Astrologii au dezvăluit că trei semne zodiacale care vor fi foarte norocoase în acest sfârșit de săptămână. Stelele îi vor ajuta în toate domeniile vieții.

Berbec 


Week-endul va fi cel mai reușit pentru relațiile amoroase. Pentru Berbecii singuri, astrele promit noroc și o întâlnire cu o persoană nouă. Poate că această persoană va fi partenerul tău de încredere și tovarășul tău credincios în viață.

Dar nativii zodiei care au deja o relație stabilă s-ar putea aventura pe un pas mai serios. Dacă îți dorești de mult timp să ai un copil, atunci această săptămână va fi cea mai favorabilă.

Horoscop week-end 19 - 21 august 2022: Leul își va putea împlini visele

 

Leu


În perioada 19-21 august, Leul își va putea împlini visele. Dar pentru a reuși, nu trebuie să stați cu mâinile în sân. Mijlocul lunii august vă promite noroc atât în afaceri, cât și în viața personală.

În ceea ce privește munca, trebuie să mergeți mai departe. Vineri ar putea exista o discuție cu conducerea despre o mărire de salariu.

Vorbind de dragoste, veți fi scăldat în fericire, bucurie și tandrețe. Partenerul tău de viață îți pregătește o surpriză plăcută. 

Nu rata: Horoscop special. Ferește-te să dai bani sau să faci afaceri cu cei din aceste zodii: Îți vor fura abundența și prosperitatea

Săgetător


Astrologii vă recomandă să vă apucați de o nouă aventură care vă va aduce succes. Experții sunt încrezători că veți reuși să treceți la un nou nivel atât în ceea ce privește câștigurile, cât și profesionalismul. Pentru aceasta, nu trebuie să vă fie teamă să vă asumați un risc.

De asemenea, va fi un sfârșit de săptămână bun de petrecut alături de rude și copii. Există o șansă să vă întâlniți sufletul pereche.

Citește și: Horoscop 19 august 2022. Rac, vineri te trezești într-o criză. Balanță, păzește-ți spatele! Previziuni complete pentru zodii

Horoscop week-end. Gemenii și Vărsătorii să se pregătească pentru ce e mai rău

 

Nu de același noroc se vor putea bucura alte două zodii.  Astrologii au arătat și două semne zodiacale a căror viață va lua o turnură neașteptată, dar nu tocmai spre bine, în acest sfârșit de săptămână. La ce trebuie să fie atenți - citiți mai departe.

Gemeni 


Universul ți-a pregătit un test dificil care te va face mai puternic și mai înțelept, dar între timp va trebui să depui eforturi pentru a rezolva toate problemele. Probabil că plănuiați să plecați într-o excursie cu partenerul  de viață la sfârșitul săptămânii, dar este posibil să aflați brusc despre infidelitatea persoanei iubite. Lumea ta se va prăbuși. Dar nu vă deprimați. Mai degrabă, gândiți-vă la modul în care puteți remedia situația. Dacă vă dați seama că relația nu mai poate fi salvată, atunci plecați în vacanță singuri. Poate că acolo vei întâlni pe cineva care îți va vindeca rănile.

Vărsător 


Vărsătorii ar putea avea probleme și pe plan amoros. La fel ca și Gemenii, riscați să cădeți într-un triunghi amoros. Doar că aceasta este mai degrabă o preocupare pentru Vărsătorii singuri. Este posibil să te îndrăgostești de un bărbat sau de o femeie căsătorită. Modul în care lucrurile vor evolua în continuare depinde în întregime de tine. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești să tragi concluzii pripite, ca nu cumva să ieși în pierdere. Dar nici nu vă faceți prea multe speranțe, pentru că în acest caz totul este imprevizibil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel