Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Zodiile care își ascund trecutul: „Apele liniştite sunt cele mai periculoase“
WhatsApp
Cele mai tainice semne zodiacale: Astrologii au numit cele mai misterioase semne zodiacale care sunt foarte reticente să vorbească despre viața lor. Ei au multe de ascuns de public.
Horoscop special. Zodiile care își ascund trecutul: „Apele liniştite sunt cele mai periculoase“

Taur

În general, Taurii pot vorbi despre viața lor și despre trecut, atâta timp cât nu își implică partenerul. Atunci când întâlnesc o persoană nouă, un potențial iubit, nu îi vor povesti despre realizările lor. Acesta este un caz în care "cel care nu este primul nostru, este al doilea". Ei preferă să păstreze secretul, crezând că, cu cât partenerul lor știe mai puțin, cu atât dorm mai liniștiți.

Capricorn

Asta nu înseamnă că viața Capricornilor este prea ușoară, așa cum ar putea părea la prima vedere. De multe ori își creează singuri probleme, și în mod egal. Periodic, aceștia devin deprimați, crezând că viața lor s-a terminat. Atunci când întâlnesc oameni noi în drumul lor, îi vor îndepărta cu atitudinea lor melancolică în toate modurile posibile. Chiar dacă ajung să aibă o relație cu cineva, este puțin probabil să funcționeze pentru că Capricornilor nu le place să vorbească. Mai ales dacă este vorba despre traumele lor din trecut.

Pești

Peștii se află adesea în situații neplăcute din cauza credulității lor. Și, bineînțeles, nu vor să spună oamenilor despre asta. Pe măsură ce îi veți cunoaște, veți descoperi că există diavoli în apele liniștite. Unele dintre detaliile din viața lor vă pot șoca serios. Nu veți putea face față la toate, dar nu uitați că dragostea adevărată poate depăși orice.

 

HOROSCOP BONUS: Păcatul pe care îl ascunde fiecare zodie: „Orice sfânt are un trecut şi orice păcătos are un viitor“

 

 

Toți oamenii ascund anumite părți din trecutul sau prezentul lor. Și toți au unele păcate, pe care să le numim specifice zodiei lor. Desigur, nu există sfinți printre noi, oamenii. Toată lumea are un trecut întunecat și, bineînțeles, are propriile păcate, deși mici, dar păcate. Iată care sunt acestea:

Există o explicație simplă: cu toții avem unele slăbiciuni împotriva cărora este pur și simplu imposibil să luptăm. Îți sugerez să afli ce este greu să reziști semnului tău zodiacal și să determini la ce păcat ești cel mai predispus.

Berbec. Păcatul tău este concurența

Sunteți o persoană foarte ambițioasă. Acest lucru vă obligă să îi forțați în mod constant pe ceilalți să concureze. Ai putea fi literalmente obsedat să câștigi încât să nu observi nimic și pe nimeni din jurul tău, trebuie să înveți să te relaxezi și să te bucuri de viață. La urma urmei, ai deja o mulțime....

Taur. Bucuria ta de păcat.

Iubești doar ce e mai bun. Dacă doriți să vă culcați pe cearceafuri, atunci numai pe mătase. Și, bineînțeles, puteți mânca doar din veselă de argint sau de aur. Dar știați că a fi atât de selectiv este un păcat? Da? Bineînțeles că asta nu te oprește...

Gemeni. Păcatul tău este ambiguitatea

Tot ceea ce spui trebuie să fie privit din două părți. Astfel, un compliment obișnuit, aparent drăguț, se poate transforma cu ușurință într-un sarcasm subtil. Dar este invers. Pe acest lucru Gemenii își construiesc adesea succesul.

Rac. Păcatul tău este adulterul

Adulterul se numește o relație intimă care are loc în afara căsătoriei, cu siguranță, pentru că tu păstrezi un astfel de păcat. Dar este atât de înfricoșător în lumea de astăzi?

Leu. Păcatul tău este mândria

Nu, nu ești o persoană arogantă și nu ești deloc narcisistă. Ești pur și simplu mai bun decât toți ceilalți și nu are rost să ascunzi acest lucru de ceilalți.

Fecioară. Păcatul tău este bârfa

Îți place foarte mult să vorbești despre oameni în spatele ochilor lor. Încercați să vă exprimați nemulțumirile în particular. Cu siguranță îți vei asigura critica atât în raport cu ceilalți, cât și cu tine însuți.

Balanță. Păcatul tău este lenea

Distracția îți face viața mai luminoasă. Ieșitul cu prietenii este ca o gură de aer proaspăt pentru tine. Dar nu uitați nici de intimitatea dumneavoastră. Este mai mult decât atât.

Scorpion. Păcatul tău este pofta

Bineînțeles că sunteți o persoană pasională. Aveți propriile opinii cu privire la ceea ce ar trebui să fie considerat imoral sau pervers și ceea ce nu ar trebui să fie. Din fericire, nu sunteți predispus să deveniți "stângaci". Aveți o mare rezistență, care poate fi invidiată.

Săgetător. Păcatul tău este vorbăria goală

Îți place să te prostești cu prietenii tăi. Le spui povești și povești amuzante, pentru că sigur ești mândru că poți înveseli pe oricine. Dar dacă stelele îți spun să te așezi la casa ta? Este puțin probabil să le ascultați.

Capricorn. Păcatul tău este lăcomia

Ești foarte ospitalier și întotdeauna dispus să acorzi atenție și grijă celor care au nevoie de ea. Dar ești foarte sensibilă în privința banilor. Sunteți gata să faceți multe lucruri de dragul lor. Dar este oare dorința de a-ți asigura bogăția pentru tine și familia ta un păcat? Poate că este vorba doar de a fi econom...

Vărsător. Păcatul tău este neascultarea

Niciodată nu asculți sfaturile altora, iar ei bine te fac să faci ceea ce nu este plăcut pentru inima ta - pur și simplu imposibil. Aveți propriul vostru sistem de valori și autoritățile sale, care sunt foarte departe de cele comune.

Pești. Păcatul tău este să-ți irosești talentele

Sunteți o persoană foarte talentată și creativă. Dar trebuie să depuneți un efort pentru a obține succesul. Dar nu aveți de gând să vă străduiți și să faceți ceva în această privință. Dar poate că merită totuși să încercăm. Cu siguranță aveți puterea de a face din această lume un loc mai frumos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel