Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Trei zodii vor avea un sfârșit de săptămână extrem de norocos; alte trei semne se vor „scălda“ în ghinioane în weekend
WhatsApp
Astrologii liniștesc trei semne zodiacale: vor avea parte de mult noroc și întâmplări fericite în acest weekend. Nu la fel de norocoase vor fi alte trei zodii,  care vor avea mari probleme la sfârșitul săptămânii.
Horoscop special. Trei zodii vor avea un sfârșit de săptămână extrem de norocos; alte trei semne se vor „scălda“ în ghinioane în weekend

Astrologii spun că în weekendul 26 - 27 noiembrie, trei semne zodiacale așteaptă vești bune. Cine sunt acești nativi și ce anume se va întâmpla - citiți în material. 

Horoscop special. Trei zodii vor avea un sfârșit de săptămână extrem de norocos

 

Gemeni 

Reprezentanții acestui semn zodiacal își vor petrece ziua relaxat și benefic pentru ei înșiși. Nu numai că vor putea dormi bine, dar își vor putea petrece ziua într-o companie plăcută. De exemplu, mergeți la un salon de înfrumusețare, faceți o programare la un maseur, întâlniți-vă cu prietenii sau plecați într-o vacanță în afara orașului. 

Astrele prezic că în această zi vor fi adevărați favoriți ai norocului - toate dificultățile îi vor ocoli. 

Balanță 

Ei vor primi vești bune de la cei dragi. Ar putea fi vestea sosirii unor rude mult așteptate sau informația că cineva apropiat așteaptă un copil. De asemenea, vor putea face o achiziție mult așteptată care îi va face foarte fericiți. 

Săgetător

Reprezentanții acestui semn zodiacal vor avea parte de o surpriză. Astrologii spun că va fi cu siguranță plăcut. Ar putea fi o cunoștință promițătoare sau un noroc incredibil în vreo întreprindere. Experții spun că va fi un weekend plăcut și interesant și ceva de ținut minte. 

Horoscop special. Trei semne se vor „scălda“ în ghinioane în weekend

 


Ca talerele balanței să fie egale, astrologii vin cu vești nu la fel de bune pentru alte trei semne zodiacale. Acești nativi nu vor avea noroc în weekendul 26 și 27 noiembrie. În aceste date, astrologii recomandă să nu începeți proiecte, să evitați călătoriile și să nu planificați niciun eveniment important în aceste zile. 

Rac

Astrele spun că le va fi foarte greu să găsească un punct comun cu cineva. Ar putea exista certuri cu cei dragi, ceea ce le va afecta starea emoțională și le va provoca și lacrimi. 

Racii se vor simți anxioși din cauza unei situații neplăcute pe care nu o pot influența. 

Fecioară

Fecioara ar trebui să anuleze toate planurile importante, dacă există, pentru 26 și 27 noiembrie. Aceștia ar putea suferi o accidentare gravă în aceste zile. Nu vorbim doar de o vânătaie urâtă, ci chiar de o fractură. 

Astrele recomandă să petreceți weekendul acasă, făcând treburi casnice și încercând să nu aveți emoții. 

Pești

Un alt semn nefericit al zilelor următoare este Peștii. Este posibil să aibă un conflict cu un membru al familiei sau cu un prieten. Astrele spun că de vină vor fi Peștii - s-ar putea să spună ceva nepotrivit și jignitor, pentru care apoi va trebui să vă cereți scuze pentru mult timp. 

Astrele îi sfătuiesc pe reprezentanții acestui semn zodiacal să fie mai sensibili și să nu arunce fraze pripite. 

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel