Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească
WhatsApp
Luna Nouă din 21 ianuarie va da șansa a trei semne zodiacale să se îmbogățească.
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească

În prima lună a anului 2023, luna nouă va fi pe 21 ianuarie, la ora 22:53. Se crede că luna nouă din ianuarie este cel mai bun moment pentru vindecare și practici spirituale.

Ce trebuie să faci în prima zi de Lună Nouă: planifică-ți viitorul, fă o baie cu sare sau uleiuri aromatice, fă yoga, meditație, practici spirituale, ai grijă de corpul tău, aruncă lucrurile vechi și inutile, fă curățenie în apartament, în garderobă, la locul de muncă și în gadget-uri.

Ce nu trebuie să faci pe Lună Nouă: să bei alcool; să faci achiziții mari; să începi afaceri sau proiecte noi; să faci afaceri importante.


Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească

 

Astrologii au dezvăluit și care sunt cele trei semne zodiacale, care în luna nouă din 21 ianuarie ar putea primi o ofertă foarte tentantă care le va permite să-și îmbunătățească semnificativ situația financiară.

Fecioară

Încă de mâine, începe o perioadă favorabilă în sfera financiară pentru tine. Regula principală: nu vă grăbiți, gândiți bine, filtrați informațiile. Acceptă cu curaj lucruri noi, chiar dacă ai impresia că nu vei putea face față. Universul nu se îndoiește de tine! Așadar, fiți siguri că veți reuși să faceți lucrurile și să obțineți un bonus bun.

Capricorn

Capricornilor harnici li se poate oferi un nou loc de muncă. Acolo vă așteaptă noi provocări, sarcini și, bineînțeles, perspective. Totul va fi favorabil pentru ca tu să te stabilești bine în noul loc, să găsești puncte comune cu colegii tăi și să pui bazele unui viitor de succes. De asemenea, nu uitați să vă odihniți pentru a nu vă epuiza. În general, sfârșitul lunii ianuarie vă promite vibrații bune și un venit excelent.

Pești

Ai putea face o avere cu abilitatea ta de a varia. Ce înseamnă acest lucru? Ar putea exista momente de lucru în care va trebui să găsiți soluții de rezolvare în loc să mergeți pe o cale bine cunoscută. Ascultă-ți intuiția și succesul îți va veni și mai aproape. Nu irosiți banii pe care îi câștigați, ci mai degrabă puneți-i deoparte pentru vremuri mai bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel