Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Jupiter în Taur între 16 mai 2023 - 26 mai 2024: Taurii, Fecioarele și Capricornii vor avea cel mai mult noroc
WhatsApp
Jupiter în Taur între 16 mai 2023 și 26 mai 2024: Ce ne așteaptă în această perioadă.
Horoscop special. Jupiter în Taur între 16 mai 2023 - 26 mai 2024 Taurii, Fecioarele și Capricornii vor avea cel mai mult noroc

Pe 16 mai 2023, la ora 20:20, va începe tranzitul lui Jupiter prin semnul Taurului, care va continua până pe 26 mai 2024, la ora 01:15.

Un an în care se construiesc bazele materiale, se stabilizează economia, se întăresc temeliile, se formalizează ideile în forme palpabile. Problemele legate de bani, muncă, proprietate, proprietate funciară și alte resurse vor ieși în evidență, spune astrologul Marina Sokolova.

Nu rata: Horoscop bani, săptămâna 8-14 mai 2023. Vin banii și succesul pentru Raci; Capricorn, e timpul să te aduni și să treci la acțiune: Previziuni complete

Taurul, al doilea semn al zodiacului, aparține elementului Pământ și este caracterizat de răbdare, rezistență și forță fizică. Nu există impulsivitatea și viteza inerente semnului anterior, înflăcăratul Berbec. O oarecare pasivitate și conservatorism ale bunului Taur stau în calea atingerii unor obiective înalte în viață. Dar de data aceasta, pe măsură ce Uranus și Jupiter se deplasează împreună în Taur, energiile planetelor ne vor forța să renunțăm la credințele învechite și să ieșim din cutie.

Următoarele 12 luni vor necesita o nouă abordare a banilor și a realizării de sine în sfera profesională. Vechile metode nu vor funcționa și vor duce la o deteriorare a muncii și a aspectelor materiale. Aspectul de conjuncție dintre Jupiter și Uranus va avea loc în aprilie 2024. Până atunci va trebui să renunțați la vechea realitate și să treceți la noua realitate prin situații de criză, urmate de înnoiri pe toate planurile.

Jupiter în Taur, oportunități fantastice de dezvoltare, între 16 mai 2023 și 26 mai 2024

 

Jupiter în Taur 2023-2024 oferă oportunități extraordinare de dezvoltare. Creșterea veniturilor vine din introducerea unor noi metode, sprijin din partea unor persoane neașteptate, adesea de la prieteni și persoane cu aceleași idei. Este timpul să renunți la formele tradiționale de a face afaceri. Succesul va fi obținut de cei care nu se tem să fie originali, care sunt inventivi și caută să aducă oamenii împreună.

Este vremea reformelor și a noilor viziuni politice împotriva celor vechi și nepromițătoare. Interesul pentru formele progresiste de organizare a muncii și puterea gândirii pozitive, vor încuraja transformările de perspectivă, în ceea ce privește problemele materiale și parteneriatele. Cu toate acestea, în această perioadă, sentimentul de incertitudine și conștientizarea inevitabilității unei schimbări iminente este greu de suportat pentru mulți oameni.

Jupiter în Taur va afecta interesele materiale, aspectele juridice și legale ale proprietății și gestionării resurselor. Este o perioadă de dispute financiare și conflicte legate de resursele naturale și teritorii. Cu toate acestea, înțelepciunea și simțul practic al lumii ar trebui să suplinească agresivitatea și distrugerea în procesele în curs de schimbare a structurii ordinii mondiale.

Jupiter în Taur, impact major pentru unele zodii

 

Următoarele semne zodiacale vor simți cea mai puternică influență a lui Jupiter în Taur asupra vieții lor:

Taur ♉️, Scorpion ♏️, Leu ♌️, Vărsător ♒️, Fecioară ♍️, Capricorn ♑️, Rac ♋️, Pești ♓️

Acestea fiind spuse, noile oportunități favorabile pentru Taur, Fecioară, Capricorn, Rac și Pești vor veni de la sine (Este important să știi unde și când să nu le ratezi), dar Scorpionul, Leul și Vărsătorul vor trebui să facă un efort, pentru a ajunge la realizarea a ceea ce își doresc.

Cu toate acestea, Jupiter aduce întotdeauna optimism și încredere în sine. Și nu este vorba doar de oportunități financiare; multe depind de horoscopul personal!

Taurii, Fecioarele și Capricornii vor avea cel mai mult noroc în timpul lui Jupiter în Taur, în special cei născuți în prima decadă a lunii zodiacale. Toate chestiunile legate de dragoste și căsătorie, proprietate și bani vor deveni mai strânse și mai stabile. Forța ta creativă va fi activată, vei putea obține recunoaștere și vei fi recompensat pentru eforturile și munca ta asiduă. Ascensiunea profesională sau în afaceri va avea loc mult mai ușor decât în alte perioade. O perioadă favorabilă pentru rulajul de numerar, vânzări și achiziții, tranzacții financiare și investiții monetare. O perioadă favorabilă pentru călătorii de afaceri, discursuri cu responsabilitate, negocieri. Folosește-le și pentru încheierea de înțelegeri, contracte, semnarea de acte importante, rezolvarea formalităților legale, demararea de noi afaceri sau reorganizarea celor vechi.

Jupiter tranzitează Taurul o dată la 12 ani, așa că reprezentanții acestui semn zodiacal ar trebui să profite din plin de acest lucru. Oferă o perioadă importantă de progres în viața personală și în chestiuni profesionale. O perioadă excelentă pentru autoeducație, dezvoltare profesională. Participarea la viața socială și politică în următoarele 12 luni vă va ajuta în continuare în rezolvarea unor probleme importante, în consolidarea reputației, în obținerea statutului social dorit.

Fecioara și Capricornul trebuie să fie tonifiați și în niciun caz relaxați! Deși aspectul armonios dinspre Jupiter în tranzit către Soarele natal conferă uneori nepăsare și lipsă de dorință de muncă, ceea ce poate duce la pierderea unor oportunități pozitive și a unor noi perspective.

Scorpionii se vor afla într-un mediu care necesită luarea unor decizii serioase, și asta de mai multe ori. Întregul mediu social se simte ca și cum acest semn zodiacal este pus la încercare. Îți dai seama că există mai multe oportunități undeva departe. Viața vă obligă să "puneți rădăcini" într-un alt loc: poate fi vorba de o altă zonă, oraș sau țară. Riscurile rezonabile sunt binevenite, dar trebuie să cunoști limitele. S-ar putea să fiți tentat de o nouă aventură, un proiect de afaceri, un curs de formare, o legătură romantică sau altceva, dar reușiți să vă opriți la timp. Contactele de afaceri și comerciale cu cetățeni și firme străine sunt benefice. Poți obține un profit destul de notabil, o oportunitate de a dispune de sume mari de bani. Evitați însă cheltuielile exagerate: crește înclinația de a cheltui sume mari.

Leii și Vărsătorii se confruntă cu obstacole, cu un fel de rezistență din partea lumii din jurul lor. Acest lucru se datorează adesea unei concentrări eronate a tuturor energiilor asupra unor lucruri care nu mai contează, care sunt depășite și care necesită transformări majore. Un sentiment de importanță de sine poate depăși limitele realiste, ceea ce devine cauza confruntărilor. Acțiunile necugetate, vanitatea deplasată și o voință irepresibilă de a-și duce la îndeplinire intențiile vor contribui la fricțiuni și probleme la locul de muncă și în afaceri. Cu toate acestea, există suficiente resurse și energie pentru a riposta, dar asigură-te că planurile tale nu intră în conflict cu interesele altora sau cu legea. Studierea limbilor străine, a culturilor, tradițiilor și religiilor altor țări va contribui la reducerea tensiunilor.

Jupiter în Taur aduce schimbări la nivel mondial

 

Tranzitul lui Jupiter prin Taur poate fi considerat, în general, favorabil; el favorizează certitudinea financiară, creșterea vitalității (fără noi închideri sau pandemii în anul care vine) și pacea socială a cetățenilor.

Jupiter este un gigant gazos, unul dintre cele mai strălucitoare obiecte de pe cerul nostru și cea mai mare planetă din sistemul solar. Ciclul lui Jupiter este de 12 ani, planeta influențează realizarea socială și procesele asociate cu aceasta. Precedentul tranzit al planetei prin Taur a avut loc între 5 iunie 2011 și 12 iunie 2012. Pentru mulți a fost un an de exaltare, îmbogățire și confort de viață. Taurul este unul dintre cele mai pașnice și armonioase semne ale zodiacului, iar Jupiter în acest semn poate fi considerat un corn al abundenței.

În aprilie 2024, Jupiter și Uranus se conjuncționează în Taur, anterior, același aspect a fost în mai 1858 (Tratatul ruso-chinez de la Aigun) și în mai 1941 (crearea unei alianțe militare depline între Marea Britanie și Statele Unite). Primăvara anului 2024 va aduce evenimente istorice importante în istoria omenirii, probabil asociate nu cu tulburări, ci cu entuziasm și credință într-un viitor luminos pentru lumea civilizată.

Ce aspecte negative aduce Jupiter în Taur

 

Jupiter se află în fiecare semn zodiacal timp de aproximativ un an. Pe măsură ce se deplasează prin semne, Jupiter își amplifică și redimensionează calitățile. În 2022 și la începutul lui 2023, s-a aflat în Berbecul militant. Tranzitul lui Jupiter prin Taurul pământean va extinde dorința de pace, stabilitate și securitate.

Caracteristicile negative ale Taurului pe care Jupiter le va întări sunt sentimentele de posesivitate, gelozia, setea de acaparare care poate escalada în lăcomie patologică. Astfel de calități ar trebui reprimate, deoarece nu vor aduce nimic bun și pot chiar distruge fundamentul existent al vieții.

În anul următor va trebui să muncești mult, dar este important să reții că perseverența și sârguința trebuie să fie susținute de tehnici și abordări noi, altfel există un risc mare de a te bloca la primul pas. Este un moment bun pentru a investi în afaceri, imobiliare, terenuri, proiecte peste hotare și în acele activități care au ca scop conservarea frumuseții și a sănătății.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel